21.5 C
Brăila
miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăEvenimentEXCLUSIV / Buricea va fi depus la "Modern"

EXCLUSIV / Buricea va fi depus la “Modern”

Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu regelui interlopilor din Braila o vor putea face, din aceasta seara, la sediul restaurantului Modern din Braila, situat la intersectia strazilor Grivita cu Calea Galati.

Trupul neinsufletit al cunoscutului interlop va fi adus la Braila de catre finul sau Coco, apropiat si bun prieten al acestuia.

Moartea lui Buricea a generat mii de comentarii pe retelele sociale, foarte multi braileni exprimandu-si regretele pentru trecerea acestuia in nefiinta.

Reamintim cititorilor nostri ca Dumitru Buricea, personaj controversat , este recunoscut si pentru lucrurile bune facute pentru cei din comunitate, cu precadere pentru brailenii care locuiesc in cartierul Vidin. Dincolo de faptele inerente pozitiei de interlop de rang inalt, Buricea a ajutat comunitatea din care face parte, reconstruind biserica din cartier si ajutandu-i pe cei nevoiasi.

Din nefericire, el a fost folosit de oameni politici de la toate partidele, in special de la PNL si PSD. Oamenii politici, incepand cu Cibu (PNL) si Chiriac (PSD), au profitat de apropierea cu Buricea pentru ca astazi foarte putini isi mai amintesc de relatia cu el si de mesele incarcate cu bunatati la care participau.

Odata cu disparitia lui Dumitru Buricea dispare si ceea ce interlopii numesc respect. Cu siguranta, politicienii de astazi, toti, habar nu au ce inseamna asta.

CITESTE SI EXCLUSIV / Regele interlopilor braileni a murit / Daca avea incredere in medicii braileni ar fi scapat

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente