19.8 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăEvenimentRESTRICTIE TOTALA / VISCOL / Nu plecati spre Buzau sau Ramnicu Sarat

RESTRICTIE TOTALA / VISCOL / Nu plecati spre Buzau sau Ramnicu Sarat

Drumurile nationale catre Buzau si Ramnicu Sarat s-au inchis din cauza conditiilor meteo grele, ninsoare si viscol in rafale de 70 km/h, vizibilitate sub 50 de metri. Practic, soferii pot merge pana la limita Judetului Braila, dar nu mai departe!

Decizia a fost luata de autoritatite din judetul invecinat, respectiv Prefecura Buzau, si nu a fost stabilita o ora la care ar putea fi redeschis traficul rutier. De asemenea, a fost luata decizia inchiderii a drumurilor laterale, drumuri pe care aplicatia Waze ar putea sa le dea ca fiind disponibile, pentru ca acestea nu sunt!

Inspectoratul Judetean de Politie Braila a comunicat masurile luate de autoritatile locale din judetul Braila in vederea evitarii blocarii in zapada a autovehiculelor, dupa cum urmeaza:

  • DN 22, în localitatea Grădiștea- restricție de circulație către județul Buzău.
  • DJ 203, în localitatea Galbenu, restricție circulație către județul Buzău.
  • DN 2B, în localitatea Surdila-Greci restricție de circulație către județul Buzău.
  • DN 22, la intrare în localitatea Cazasu – filtru de informare cu privire la restricția de circulație Grădiștea – Râmnicu Sărat.
  • Municipiul Brăila, Șoseaua Buzăului, filtru de informare cu privire la restricția de circulație Surdila-Greci – Vizireni.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente