21.2 C
Brăila
joi, septembrie 21, 2023
AcasăPOLITICAPresedintele PNL Braila, Alexandru Popa: "Domnul Daea a dovedit inca o data...

Presedintele PNL Braila, Alexandru Popa: “Domnul Daea a dovedit inca o data ca ar avea mare nevoie de odihna, ceea ce este de inteles, la varsta sa venerabila”

Presedintele PNL Braila, Alexandru Popa, considera ca vizita de vineri a ministrului PSD Petre Daea, din cadrul evenimentului Caravana Cunoasterii “a fost un gen de cel de-al XV-lea Congres PCR, organizat in stil comunist”. Liberalul este nemultumit de faptul ca “o multime de fermieri n-au fost invitati, desi sunt oameni care reprezinta ceva in agricultura braileana”, in schimb, la eveniment fiind prezenti “PSD-isti care n-au nicio legatura cu agricultura si nici cu cunoasterea”.

“Vineri a avut loc in statiunea Lacu Sarat Conferinta regionala Caravana Cunoasterii, in care ministrul PSD-ist Petre Daea a prezentat unor fermieri Planul National Strategic 2023-2027. Nu stiu ce fermieri au fost acolo, dar stiu o multime de fermieri care n-au fost invitati, desi sunt oameni care reprezinta ceva in agricultura braileana.

Pe ce criterii s-au facut invitatiile? Nu stiu, dar pot sa am unele banuieli, avand in vedere ca toata floarea PSD-ului local a fost prezenta acolo.

La Caravana Cunoasterii au fost in prezidiu PSD-isti care n-au nicio legatura cu agricultura si nici cu cunoasterea. Ce treaba are presedintele presedintilor, domnul Iulian Francisk Chiriac, cu agricultura? Ce treaba are domnul Iulian Francisk Chiriac cu cunoasterea?

Din imaginile pe care le-am vazut, Caravana Cunoasterii de la Braila a fost un gen de cel de-al XV-lea Congres PCR, organizat in stil comunist, in care toti cei care erau banuiti ca ar avea o cat de mica legatura cu PNL-ul, adica „dusmanii partidului”, au fost exclusi din start. PSD si ministrul Petre Daea considera ca fermierii care sunt suspecti de liberalism nu merita sa primeasca informatii despre Planul National Strategic 2023-2027 si despre fondurile europene ce pot fi accesate. Daca ar fi dupa cei din PSD, toti banii ar merge numai la ai lor.

Din declaratiile pe care le-am vazut, domnul Daea a dovedit inca o data ca ar avea mare nevoie de odihna, ceea ce este de inteles, la varsta sa venerabila. Cel mai probabil domnul Daea crede ca este de neinlocuit, pentru ca de cate ori au nevoie de un ministru pentru Agricultura, PSD-istii se comporta de parca n-ar avea in partid nicio persoana mai tanara care sa se priceapa la agricultura si se tot intorc la Daea ca la sfintele moaste.

Lasati-l, domnule, sa-si vada de treaba lui, sa cultive vita de vie, sa faca vin, ca inteleg ca pentru domnul Daea e o mare bucurie faptul ca sistemul antigrindina ne-a ferit de necazul de a ramane fara vin! Sau sa creasca oi, ca vad ca iubeste oile, ca face ce face si oricare ar fi subiectul discutiei, el ajunge la oaie. Asa a facut si vineri, in discursul sau, cand a plecat de la „vaca e dusmanul planetei” si de la ajutorul pentru bunastarea taurinelor si a ajuns la „Cine se duce in piscul muntelui? Oaia!”.

Si cine se duce prin canale? Daea!

Si cine se ia cu mainile de cap? Agricultorii care isi doresc in fruntea ministerului un om tanar, cu o viziune noua, moderna, in domeniu”, afirma Presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa, prin intermediul unui comunicat de presa dat publicitatii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente