18.3 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEditorialVOMA PERFECTA / Forta Dreptei si Reperul TV

VOMA PERFECTA / Forta Dreptei si Reperul TV

Televiziunea lui Gheorghe Bunea Stancu, finantata din contracte grase cu TANCRAD (conform rechizitoriului DNA si a perchezitiilor din biroul lui Gheorghe Bunea Stancu) a gasit o noua marota: Forta Dreptei si doctorita resapata Antoneta Ionita. Ultima “emisiune” este un omagiu adus ce cei 28 de urmaritori ai celebrului post moldovean doamnei presedinte a Fortei Dreptede la Braila, aceasta dreapta cu care seful partidului, distinsul domn Ludovic Orban, a aranjat pentru Satana fotbalului romanesc un contract cu masti contrafacute de milione de euro. Doamna si moderatorul, Sorin Rugina, fost chelner de ocazie la mesele organizate de Gheorghe Bunea Stancu, au oferit un adevarat balon de oxigen opozitiei brailene in lupta cu robotelul care asfalteaza peste tot.

Oda inchinata unei doamne fanate, care crede in politica decentei, uitand derapajele sotului ei care s-a sacrificat ramanand pe meleagurile brailene, s-a intins pe 40 de minute din cloud-ul celor de la Youtube, in incercarea de a demonstra ca acest partid, demn de buzunarul de la spate al politicii, “creste frumos”.

Propovaduind ca important este cel care greseste, pentru ca “toata lumea greseste”, doamna Ionita, omul pe care Vasile Varga l-a bagat la inaintare la alegerile din PNL, spune ca “la un moment dat Dumnezeu va rezolva lucrurile”. Intelegem ca pentru aceasta “granny” a politicii brailene, domnul Varga va fi judecat doar de Dumnezeu, dar nu intelegem cum ar putea Acesta sa-l judece pe Satana?

Cu siguranta, emisiunea va avea mai mult succes acum, cand noi scriem despre ea, cu diferenta ca la noi prostiile spuse de doamna Ionita sunt presentate gratis. Din nou, remarcam spiritul comercial al acolitilor lui Gheorghe Bunea Stancu, care reusesc sa vanda un rahat pe post de halva cu stafide.

Facem precizarea ca ne este ciuda pe faptul ca liberalii sunt atat de multi incat stau ciorchine prin zeci de partide, dar ne punem urmatoarea intrebare: Daca liberalii sunt atat de destepti, de ce nu castiga niciodata alegerile?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente