Acasă Editorial Un jeg: Mihai Tudose / A recunoscut ca a agresat o femeie

Un jeg: Mihai Tudose / A recunoscut ca a agresat o femeie

Mihai Tudose este un nimic. Un jeg ordinar care, dupa ce a fost deconspirat ca a gresat o femeie, si-a gasit scuza ca “asa erau vremurile”.

Probabil, premierul brailean cu fata de betiv credea ca toata lumea se afla in epoca lui, epoca de piatra.

Nu putem decat sa ni-l imaginam pe Mihai Tudose, voleibalistul care primea sfaturi de la SRI cum sa conduca Romania, decat intr-un costum de Fred si Barney, personaje apropiate comportamentului sau grobian, invatat de la un alt maimutoi pesedist local, pe numele lui Gheorghe Bunea Stancu.

Intre cei doi tiriplici pesedisti nu exista mari diferente comportamentale, amandoi remarcandu-se prin comportamentul de rahat in relatiile cu sexul opus. Nu stim daca Mihai Tudose a ajuns la nivelul la care sotia sa-i reproseze ca pleaca in deplasare cu amanta, dar daca este sa ne luam dupa ce scrie ziarul obiectiv din Braila, Tudose al nostru s-a destrabalat la Beijing cu doua boarfe locale pe care le-a cunoscut in campania electorala a USL de la Braila.

Nu stim cum a reusit “nea Tudose”, asa cum il alinta ziaristii pro Rusia din Romania, sa ajunga in intimitate cu parasutele judetului, dar declaratiile Ancai Alexandrescu sunt fara echivoc: Mihai Tudose a agresat o femeie si, la o saptamana dupa ce aceasta a dezvaluit acest lucru, a declarat ca asa au fost vremurile.

Faptul ca fosta vanzatoare de la paine si corabioare din Radu Negru l-a certat pe Mihai Tudose pentru atitudinea lui nu ne spune decat ca el ramane bastan, smecher, lover boy, capo di tutti capi, si ca nu-i pasa ca a agresat o femeie pentru ca muierea lui il absolva de vina, certandu-l parinteste. Nu am auzit ca Corina (SIC!) sa fi divortat de acest maimutoi agresiv si nici nu am auzit ca fi-sa sa fi spus ca nu e de acord cu un astfel de comportament.

Stati linistiti, acest jeg nu va pati nimic! Asta, deoarece toti maimutoii care voteaza PSD Braila sunt de acord ca femeile sunt bune doar la cratita si la pat. Nici sa nu va treaca prin cap ca barbatii care voteaza o bruta ca Mihai Tudose au alta parere, pentru ca ei cred, la fel ca Mihai Tudose, ca violenta este ceva la ordinea zilei.

Sa nu credeti ca asta este doar opinia si comportamentul celor de la PSD, pentru ca istoria factuala ne arata ca si liberalii sunt la fel. Sa nu uitam zvonurile potrivit carora fosta sotie a lui Vasile Varga era batuta crunt, asa cum sustine Simona Draghincescu pe inregistrarile infobraila. Sa nu uitam cum actualul sef al PNL a fost implicat in incidente violente la care au participat si femei. Sa nu uitam ca toti sunt o apa si un pamant!

Putem accepta ca suntem condusi de niste nemernici carora nu le pasa de noi, dar putem accepta ca acestia nu dau doi bani pe mamele copiilor lor? Putem accepta ca ei sunt niste curvari ordinari, dar putem accepta ca nici macar curvele nu ii impresioneaza? Putem crede ca oamenii care nu dau doi bani pe femeile pe care le intalnesc dau doi bani pe noi?

Nu ramane decat o singura intrebare: de ce putem crede ca oameni care nu dau doi bani pe familiile lor, pe nevestele lor, pot sa aiba grija de noi?

Exit mobile version