13.9 C
Brăila
marți, octombrie 3, 2023
AcasăPOLITICADeputatul Alexandru Popa, dupa incidentul de la spital: "Cat de iresponsabila sa...

Deputatul Alexandru Popa, dupa incidentul de la spital: “Cat de iresponsabila sa fii, sa spui ca nu sunt probleme deosebite? Ce s-ar fi intamplat, doamna manager, daca acea grinda ornamentala se prabusea astazi de la etajul VI peste un om?”

La cateva saptamani de la incidentul cu liftul, atunci cand acesta s-a prabusit de la etajul 3, la subsol, cu patru oameni in el, un alt incident s-a petrecut ieri, atrage atentia catre Spitalul Judetean Braila.

In jurul orei 13.30, o grinda ornamentala din beton de circa 1 metru, de la etajul 6 al cladirii corpului A de la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Braila, a cazut pe copertina rampei de la intrarea in spital, fix in locul pe unde intra in spital pacientii si apartinatorii.

In urma acestui incident, soldat din fericire doar cu pagube materiale, o serie de declaratii pe aceasta tema au starnit indignarea presedintelui PNL Braila.

Deputatul Alexandru Popa s-a declarat revoltat de reactiile celor doi sefi care se ocupa de Spitalul Judetean Braila: Francisk Chiriac, presedintele CJ Braila, si Delia Rasnoveanu, managerul spitalului, pe care o numeste ca fiind “iresponsabila” in urma declaratiei date imediat dupa incident.

Un nou incident intamplat la Spitalul Judetean Braila atrage atentia presei locale si nationale: dupa ce in luna decembrie un lift s-a prabusit de la etajul 3, astazi s-a prabusit o grinda ornamentala de la etajul 6 peste copertina de la intrarea in spital. O grinda care, din informatiile care au fost publicate, are peste un metru lungime si care a cazut intr-o zona pe unde trec o multime de oameni cat e ziua de lunga. Ar fi putut sa se intample o tragedie astazi, numai norocul a facut sa nu fie nimeni ranit.

In plus, din ce am aflat, echipajul ISU care s-a deplasat la fata locului a gasit si alte grinzi ornamentale care riscau sa se desprinda si sa se prabuseasca de la inaltime si acestea au fost date jos. 

Ce a declarat presei despre acest incident managerul Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu, pusa in aceasta functie de PSD?

Cladirea este foarte veche. Bucata care s-a desprins este un ornament foarte vechi. Nu a fost nimeni ranit, nu sunt probleme deosebite.

Nu sunt probleme deosebite?! Cat de iresponsabila sa fii, sa spui ca nu sunt probleme deosebite? Ce s-ar fi intamplat, doamna manager, daca acea grinda ornamentala se prabusea astazi de la etajul VI peste un om? A indoit tabla de la copertina. Ce s-ar fi intamplat daca ar fi cazut peste un om? Cine ar fi raspuns daca s-ar fi intamplat o nenorocire? Cel mai probabil ati fi avut probleme deosebite! Sau credeti cumva ca daca aveti carnetul rosu de partid, acesta va scuteste de orice raspundere, ca apartenenta la PSD va este pavaza pentru orice?

Cladirea e veche, ornamentul era foarte vechi”. Nu cumva toate celelalte ornamente, care sunt cu sutele probabil, la toate etajele, sunt la fel de vechi? Ce facem acum? Speram sa nu mai cada si altele in mandatele dvs, cate or mai fi, cat v-o mai tine PSD-ul in functie?

Nu erau destule problemele pe care le au bolnavii in interiorul spitalului, incepand de la conditiile de cazare, continuand cu hrana, cu atitudinea unor medici si a unor asistente, cu faptul ca intra in spital cu o boala si ies cu doua sau cu o infectie nosocomiala in plus sau cu mana rupta in conditii neelucidate! Nu mai vorbesc despre faptul ca pacientii se plang ca li se cere spaga! Acum oamenii sunt in pericol si in curtea spitalului!

Cat o sa mai sfidati brailenii, din pozitia de manager pe care nu o zgaltaie nimic, fiindca va sustine presedintele PSD, Iulian Francisk Chiriac? Cat o sa mai sfideze brailenii Iulian Chiriac, care in calitate de presedinte al Consiliului Judetean,  are sub autoritatea sa si Spitalul Judetean de Urgenta Braila?

V-a interesat, domnule Chiriac, ce s-a intamplat cu pacienta despre care s-a scris in presa zilele trecute, care a fost internata la sectia de Neurochirurgie si la externare sotul ei a constatat ca are mana rupta? Va intereseaza ca la Spitalul Judetean Braila cad lifturi si cad grinzi ornamentale sau preferati ca atunci cand vorbiti despre spital, sa va laudati ca l-ati facut spital clinic si ca ati aprobat nu stiu ce investitii, dar sa ignorati nenorocirile care se intamplata acolo? Aveti ceva de zis cu privire la problemele de la Spitalul Judetean sau preferati sa taceti malc in continuare, sa faceti pe mortul in papusoi, doar-doar o uita lumea pana la alegeri?”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presa Presedinte PNL Braila, deputat Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente