18.3 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEvenimentCopil jefuit intr-un parc de joaca din Braila / Hotul, un minor...

Copil jefuit intr-un parc de joaca din Braila / Hotul, un minor de 13 ani

Un minor în vârstă de 13 ani ar fi sustras telefonul mobil unui alt copil de aceeași vârstă, într-un parc de joacă aflat pe strada Industriei. Copilul lăsat fără bunul personal a cerut imediat ajutorul jandarmilor, parcul aflându-se în imediata vecinătate a sediului Jandarmeriei. Cazul s-a petrecut sâmbătă, 4 martie 2023, în jurul orei prânzului.Echipajul care se pregătea să intre în serviciu a stat de vorbă cu băiețelul. Cel mic le-a povestit că se juca împreună cu un alt copil, în momentul în care acesta din urmă i-ar fi sustras telefonul din buzunarul vestei. Băiețelul le-a oferit indicii importante jandarmilor: autorul purta adidași de culoare neagră cu model portocaliu și că a fugit spre zona Plantelor.

După aceste detalii importante, jandarmii s-au deplasat imediat în direcția indicată și l-au identificat pe minorul în cauză pe strada Plantelor, în dreptul unui liceu. În urma controlului corporal efectuat, telefonul nu a fost găsit asupra băiatului, însă acesta a recunoscut că el este autorul și că ar fi ascuns bunul sustras într-un tufiș din apropiere.Jandarmii au găsit telefonul și l-au predat mamei victimei, în baza unui proces verbal.Cercetările vor fi continuate de polițiști. În astfel de cazuri, încercați să rețineți cât mai multe detalii despre făptuitor! Orice indiciu poate ajuta jandarmii/polițiștii la identificarea rapidă a autorului, iar bunul va fi recuperat mai repede.Băiețelul din cazul mai sus prezentat a solicitat ajutorul jandarmilor în cel mai scurt timp și a reușit să ofere indicii importante despre autor, chiar detalii care-l deosebeau imediat de alte persoane.Acesta este un caz cu final fericit pentru victimă, însă vă recomandăm să rămâneți vigilenți și să aveți grijă de bunurile personale, mai ales în locuri aglomerate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente