26.4 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEvenimentTRAGEDIE / Ionut Culea, romanul mort in trenul groazei din Grecia, a...

TRAGEDIE / Ionut Culea, romanul mort in trenul groazei din Grecia, a crescut in Braila / Gina Todor, matusa lui Ionut: „Un copil cu bun simt, cu bucurie”

Ionuț Culea, românul decedat în accidentul feroviar din Grecia, era originar din Braila, unde a fost crescut de matusa sa. Era stabilit de patru ani în Grecia şi lucra la Salonic. Când a avut loc tragedia, se întorcea de la Atena catre Salonic, unde dăduse exemen pentru permisul de conducere. Luase sala si era extrem de fericit. La intoarcere, Ionuț ar fi trebuit să urce în alt tren, dar n-a mai găsit bilete asa ca a ajuns in trenul mortii. Cu doar cateva minute inainte de tragedie, acesta i-a trimis o poza matusii sale. A fost ultima veste primita de familie de la Ionut.

poza trimisa de Ionut matusii sale / sursa stirileprotv.ro

Dupa ce a auzit de tragedie, matușa lui, Gina Todor, care l-a crescut în Brăila, și care acum locuiește în Germania, a încercat să găsească pe Facebook pe oricine care ar putea avea vreo veste despre Ionuț.

Cautarile disperate s-au inceiat ieri dimineața, cand reprezentanți de la Consulatul General al României la Salonic au luat legătură cu rudele lui Ionut și le-au confirmat că tânărul se afla printre cei care au pierit în accidentul feroviat.

Gina Todor, mătușa lui Ionuț: „Un copil cu bun simț, cu bucurie. El lucra acolo, am înțeles, la tunele, în construcții. Făcea gropi de apă. Lucra foarte mult. Șeful de echipă, vă spun sincer, e distrus, după el. Vorbea cu o fată din Hațeg. Urma, de Paște, să vină cu mașina în România și mai avea de gând să mai stea anul ăsta în Grecia, să se retragă către România, să-și formeze o familie”, a declarat matusa lui Ionut pentru stirileprotv.ro.

Trupul neînsufleţit va fi repatriat luni, iar rudele se pregătesc să-l înmormânteze la Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente