23.3 C
Brăila
joi, septembrie 21, 2023
AcasăPOLITICAZiua femeii, sarbatorita cu mare bucurie de femeile liberale

Ziua femeii, sarbatorita cu mare bucurie de femeile liberale

Duminica 5 Martie, Organizațiile de Femei a PNL Brăila, Filiala Municipală și Județeana au organizat o întâlnire cu scopul de a sărbători femeile liberale. In cadrul acestei întâlniri a avut loc si o lansare de carte.

Acțiunea s-a ținut la Pensiunea Sabrina din stațiunea Lacul Sărat, Brăila fiind prezente mai mult de 150 de femei liberale. Gazdele întâlnirii au fost Cici Bolovan, președinta O.J. F. si Carmen Ion, președinta O. M. F alături de inițiatorul acțiunii, Alexandru Popa, președintele PNL Brăila. La întâlnire au participat si Cătălin Canciu, președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Alexandru Bucalau, secretarul Organizației Județene a PNL si Stefanut Radu, secretarul Organizației Municipale a PNL Brăila.

“ Ma bucura nespus de mult prezenta dumneavoastră intr-un număr atât de semnificativ. Aceasta denota solidaritatea și coeziunea. Eu care sunt binecuvantat cu trei fetite, o sotie  minunata si o mama pe care o respect,  consider ca este imperios sa evidențiem rolul femeii in viața noastra si de aceea ne folosim de aceasta ocazie pentru a le ura tuturor doamnelor “ La mulți ani”, o primăvara frumoasa si vreau sa va asigur de profunda mea consideratie”, a declarat Alexandru Popa.

Atmosfera a fost relaxata, de sarbatoare și a culminat cu prezentarea romanului “Sacrificiul” și a autoarei Gianina Gabriela Trica.

Carmen Ion a afirmat: “ Iubesc sa va prezint brăilence senzaționale, pentru ca noi aici nu suntem doar o organizație de partid, suntem prietene și in semn de respect vreau sa va prezint o doamna a care-i strângere de mâna e o forța pozitivă incredibila, o doamna care ii inspira pe cei din jur sa fie mai buni și sa nu plece capul in fata nimănui, nici chiar a sortii și a bolii. Azi v-o prezint pe Gianina Gabriela Trica”

Gianina Gabriela Trica este autoarea romanului “ Sacrificiul”, o carte care impleteste experiențe reale cu imaginația. Gianina Trica este diagnosticata cu o boala gravă, face dializa de 3 ori pe săptămâna, din 2006. A avut șansa sa primească un rinichi de la tatăl sau, dar transplantul nu a fost viabil de cât 4 ani și astfel viața ei depinde de dializa.

Cei care vor sa simtă mirosul unei cărți proaspăt ieșită de sub tipar și vor sa achiziționeze romanul, îl pot procura de la sediul PNL Brăila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente