Acasă Eveniment VIDEO Politisti batuti de un brailean violent

VIDEO Politisti batuti de un brailean violent

Un barbat recalcitrant a agresat politistii veniti la domiciliul sau la sesizarea unui vecin. Oamenii legii au venit să-l calmeze pe agresor, însă, s-au ales cu scandal dar si cu bataie.

Pe filmare facuta de un martor se vede cum un polițist folosește tonfa din dotare încercand sa il imobilizeze pe agresor, însă, acesta i-o smulge din mână și il loveste. In altercatie a picat victima si o politista, fiind si ea puternic lovită în spate de brăileanul pus pe scandal. Intr-un final, oamenii legii au reusit sa il imobilizeze si sa il duca la sediul Politiei.

Intreaga scena s-a petrecut astazi, in cartierul Chercea, pe strada Magaziilor.

Oamenii legii au venit să-l potolească pe agresor, însă, s-au ales cu scandal și cu…

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă dn municipiul Brăila. Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant. În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

https://infobraila.ro/wp-content/uploads/2023/03/Screen_Recording_20230316_172626_One-UI-Home.mp4
Exit mobile version