Acasă Eveniment Copilul-MINUNE al Brailei / VIDEO La 11 ani, Ioana Stefania a impresionat...

Copilul-MINUNE al Brailei / VIDEO La 11 ani, Ioana Stefania a impresionat juratii si publicul de la Romanii au Talent

Daca altor copii de varsta ei le plac jocurile pe telefon, papusile sau camioanele de jucarie, Ioanei ii place MATEMATICA. Este din Braila, are 11 ani, eleva in clasa a V-a la Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” si este numita un COPIL GENIU care stapaneste magia numerelor. Concurenta de la „Romanii au Talent” are o pasiune pentru cifre, lucru expus si pe scena show-ului de la Pro TV printr-o reprezentatie de zile mari.

Badea Ioana Stefania este una dintre concurentele care au urcat pe scena de la „Romanii au Talent”, in editia din 17 martie 2023 pentru a-si pune în lumina reflectoarelor abilitatile pe care le are in jocul cu cifrele. Micuta din Braila a prezentat o metoda japoneza de calcul prin care isi foloseste atat degetele cat si mintea, cu o viteza de neimaginat pentru majoritatea dintre noi. Pentru inceput a vizualizat cate 15 numere, de o singura cifra, care se derulau pe ecran la o distanta de 0,7 secunde. Concurenta a rostit raspunsul si astepta sa apara raspunsul final pe ecran. Apoi a inceput calculul cu numere formate din doua si trei cifre, marind viteza de calcul, unde de asemenea, s-a descurcat impecabil, fara greseala.

Juratii au ramas masca, spunandu-i Ioanei ca este un exemplu pentru toti copii.

„E limpede! Ai trecut examenul, dupa parerea mea”, a spus Andi Moisescu.

Esti un copil extraordinar! Iti multumim ca ne-ai calcat pragul!” a fost replica Andrei.

„Baietelul meu este si el îndragostit de matematica. El, cand se plictiseste, ia o carte de exercitii si cate o ora face exercitii. Mi se pare foarte frumos ce faci, iar pentru creierul tau este o metoda care îl va tine proaspat pana la 100 de ani”, a comentat Dragos Bucur.

Braileanca noastra a reusit sa Ii impresioneze pe juratii show-ului de la Pro TV, plecand acasa cu patru de “da”.

FELICITARI Ioana Stefania!


VEZI AICI VIDEO

Exit mobile version