21 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăAdministratieSute de braileni au ramas in aceasta dupa amiaza fara gaze /...

Sute de braileni au ramas in aceasta dupa amiaza fara gaze / Muncitorii Tancrad au produs o avarie

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări, prin intermediul unui comunicat de presa, cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localitatea Brăila, din județul Brăila:

“Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către firma Tancrad ce efectua o lucrare de săpătură mecanizată pentru modernizarea carosabilului în B-dul. Independenței 181, din localitatea Brăila, județul Brăila, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 21 martie 2023, începând cu ora 11:40

În urma acestei opriri sunt afectați 282 de clienți casnici și non-casnici situați pe următoarele străzi: B-dul Independenței, între numerele 135-233 și 134-280, Plevna, între numerele 331-347, Aleea Moldoviței, bloc 14, Calea Galați, blocul Turn și G-ral Eremia Grigorescu Nr.3, 2, 4 și 6.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, până în orele 15:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere”, au anuntat reprezentantii Distrigaz Sud Rețele.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente