13.4 C
Brăila
duminică, iunie 4, 2023
AcasăEvenimentBraila, in alerta! Doua adolescente au disparut. Au plecat impreuna de la...

Braila, in alerta! Doua adolescente au disparut. Au plecat impreuna de la scoala si nu s-au mai intors acasa

În această seară, 22 martie a.c., la sediul I.P.J. Brăila s-au prezentat două femei care au sesizat faptul că fiicele lor, PANAIT LARISA DANIELA MARINELA, în vârstă de 15 ani și MORARU ELISSE DANIELA, în vârstă de 15 ani, ambele din municipiul Brăila, au plecat împreună de la școală și până în prezent nu au mai revenit la domiciliu.

Semnalmente PANAIT LARISA DANIELA MARINELA: 170 cm, aproximativ 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, creț, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: geacă de culoare închisă, blugi de culoare albastru, adidași de culoare negru.

Semnalmente MORARU ELISSE DANIELA: 160 cm, aproximativ 64 de kg, ochi căprui, păr șaten deschis, vopsit blond, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: geacă scurtă de blană de culoare negru, blugi de culoare negru, adidași de culoare alb.

Pentru minorele PANAIT LARISA DANIELA MARINELA și MORARU ELISSE DANIELA s-a solicitat căutarea la nivel național și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente