Acasă Eveniment Ca in filme! Un copil, care a fugit dintr-un centru de plasament,...

Ca in filme! Un copil, care a fugit dintr-un centru de plasament, a furat o masina si s-a plimbat la volanul ei pe Calea Calarasilor. Un politist aflat in timpul liber l-a oprit

FLER DE POLIȚIST ȘI ÎN TIMPUL LIBER! Deși politistul Marius se afla în timpul liber, flerul său nu a ținut cont de orele de program! Astfel, o seară de plimbare aparent liniștită a sa prin oraș, s-a transformat într-o misiune.

Mai exact, azi-noapte, la ora 22:20, pe Șoseaua Buzăului din municipiu, Marius, polițist în cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care și-a anunțat colegii aflați în serviciu pentru a interveni cât mai repede. În acest timp, copilul și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști pe Calea Călărașilor la intersecție cu Bulevardul Dorobanților. Aceștia au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, ce fugise dintr-un centru de plasament. Surpriza colegilor a fost și mai mare atunci când au stabilit faptul că baiatul, dornic de o plimbare, a căutat și a găsit un autoturism cu portierele deschise, iar cu iscusință a reușit să o pornească fără a avea cheie. Ce a urmat, a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenției manifestată de politistul Marius, s-a sfârșit înainte producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie.

Pe această cale dar și în contextul Zilei Poliției Române ce urmează, reprezentantii IPJ Braila ii multumesc colegului lor pentru spiritul civic de care a dat dovadă!

“Suntem mereu în slujba cetățenilor și avem nevoie de astfel de exemple atât în rândul polițiștilor cât și în comunitate!” a trasmis Biroul de Presa al IPJ Braila.

Exit mobile version