Acasă Publicitate Anunt public

Anunt public

Aceasta informare este efectuata de: S.C. LUKOIL ROMANIA S.R.L,  cu sediul în localitatea BUCURESTI, sectorul 1, str. SIRIULUI, nr. 20, CORP A, telefon contact: 0762119373, ce intentioneaza sa solicite de la SISTEMUL DE GOSPODARIRE A APELOR BRAILA, Aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrarilor de: “CONSTRUIRE STAȚIE DISTRIBUȚIE CARBURANȚI MPD ȘI AMPLASARE SKID GPL ȘI ADBLUE, ECHIPAMENT SPALARE AUTO MANUAL 2 BOXE, ELEMENTE DE SEMNALISTICA SI IMPREJMUIRE”, propus a fi amplasate pesos. Baldovinesti, nr. 109, mun. Braila, jud. Braila.

Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al procesului vor rezulta permanent urmatoarele ape uzate: ape uzate menajere, ape pluviale potential impurificate cu hidrocarburi (epurate prin separator de hidrocarburi), ape tehnologice de la spalatoria auto (epurate prin separator de hidrocarburi) si ape pluviale conventional curate. Toate apele rezultate vor fi evacuate, dupa epurare(dupa caz), in reteaua publica de canalizare a localitatii, prin racordul existent.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la urmatoarea adresa: paula.chimir@petrotech.ro, dupa data de 27.03.2023.

Exit mobile version