21 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăPublicitateANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE IN PROCEDURA DE EVALUARE A...

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE IN PROCEDURA DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI

SC TEHNOSTRADE SRL anunță publicul interesat asupra luarii de catre APM Braila a deciziei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Amenajarea terenului in vederea construirii unor sere ingropate” propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Vadeni, Tarla 257, Parcela 21/1 – Perimetrul Baldovinesti Vest: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila – mun Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente