18.9 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăLocalFOTO Ziua POLITIEI ROMANE sarbatorita la Braila

FOTO Ziua POLITIEI ROMANE sarbatorita la Braila

Polițiștii brăileni continuă tradiția și-n acest an și a organizat astăzi, 24 martie a.c., evenimentul public de marcare a Zilei Poliției Române, pe platoul din Piața Independenței.

Evenimentul, organizat în contextul Zilei Poliției Române, care se sărbătorește în fiecare an, la data de 25 martie, a atras sute de vizitatori de toate vârstele. Aceștia au avut ocazia să vadă dotarea I.P.J. Brăila (autospecialele, arme, aparatele etilotest și etilometru), dar și exerciții demonstrative ale “mascaților” și câinilor de serviciu. Un element care a plăcut tuturor, a fost amprentarea celor de față de polițiștii Serviciului Criminalistic, fiecare având oportunitatea de a-și lua cartonul cu amprenta, ca amintire. Din primele momente în care au început activitățile organizate de Ziua Poliției Române, polițiștii au fost înconjurați de copii, veseli și curioși, împreună cu cadre didactice, părinți dar și cetățeni dornici de fi părtași acestui eveniment. Cei mai mici dintre cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a exersa comportamentul corect în trafic, au primit informații despre comportamentul adecvat la școală – antibullying și antiviolență, iar liceenii și adulții au putut participa la experimente menite să îi conștientizeze cu privire la efectele consumului de alcool și substanțe psihoactive, atât în viata de zi cu zi cât și la volan.

La eveniment au fost prezenți peste 1.300 de participanți cărora politistii braileni le multumesc că au fost alături de ei într-un număr atât de mare!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente