19.9 C
Brăila
vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEvenimentReactia ISU dupa ce o femeie s-a aruncat de la etajul 4...

Reactia ISU dupa ce o femeie s-a aruncat de la etajul 4 si a murit “Salteaua pneumatică nu a putut fi instalata din cauza gardului si a unui balcon”

Momente de groaza astazi, in cartierul Vidin, unde o femeie s-a aruncat de la etajul patru al blocului in care locuia. Desi la fata locului a ajuns polițiști, pompieri, jandarmi, un echipaj medical și o autospecială ISU cu scară, o autospeciala de descarcerare si saltea pneumatica, nimeni nu a putut face nimic pentru a ii salva viata batranei. Conform informatiilor transmise de reprezentantii ISU, salteaua pneumatica nu ar fi putut fi amplasată din cauză unui balcon, a vegetatiei dar si din cauza gardului care delimitează trotuarul de gradina din fata blocului.

“Referitor la evenimentul care s-a produs astazi in municipiul Braila, ISU a deplasat la fața locului o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o saltea pneumatică de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

În ceea ce privește salteaua pneumatică, utilizarea acestor perne pneumatice în misiunile de salvare ale pompierilor se recomandă doar ca soluție excepțională, în cazul în care toate celelalte modalități de intervenție nu sunt viabile. Menționăm faptul că aceasta nu a putut fi instalață deorece la nivelul solului, deasupra ferestrei unde se afla persoana, există o construcție (balcon), vegetație înaltă și un gard metalic.

În plus, așa cum am menționat anterior, la locul intervenției a fost alocată și o autoscară de salvare de la înălțime. Cu toate acestea, persoana a refuzat să coopereze”, a transmis Biroul de Presa al ISU Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Anunt public

Anunt public

Anunt public

Comentarii recente