Acasă Local VIDEO Cutitarul din statia peco a fost arestat

VIDEO Cutitarul din statia peco a fost arestat

Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, în vârstă de 27 ani, care a incercat aseara sa fure bani dintr-o statie peco, amenintand angajatii cu un cutit.

Reamintim ca seara trecuta, în jurul orei 20:30, un angajat al unei stații PECO situată pe DE 87, a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană ce purta o cagulă ar fi amenințat cu un cuțit angajații, solicitând banii din casă. În incintă mai era și un bărbat care a încercat să-l prindă, moment în care bărbatul s-a panicat și a părăsit stația de carburant, fiind urmărit de angajatul PECO și de bărbatul care a încercat să-l prindă, aceștia reușind să-l imobilizeze pe Șoseaua Râmnicu Sărat.Bărbatul fost preluat de polițiști și identificat, fiind vorba de un brăilean, în vârstă de 27 de ani.Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri unde se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

La acest moment se desfășoară activități specifice pentru lămurirea și probarea întregii activități infracționale a persoanei.

https://infobraila.ro/wp-content/uploads/2023/03/VID-20230324-WA0023.mp4
Exit mobile version