18.1 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăEvenimentVIDEO Braila pe doua roti! Zeci de motoare tunate au marsaluit astazi...

VIDEO Braila pe doua roti! Zeci de motoare tunate au marsaluit astazi pe principalele strazi din oras

Zeci de motoare turate, sute de cai putere și multă adrenalina.

Astazi, pentru prima data la Braila, pasionatii de adrenalina pe doua roti au organizat o parada de deschidere a sezonului. Chiar dacă vremea nu a fost de partea lor, peste 60 de motocicliști si 20 de biciclisti au defilat pe două roți, pe străzile din oraș. Prin acest marș, motocicliștii doresc să anunțe participanții în trafic ca, odată cu venirea sezonulul cald, motocicliștii își vor face apariția tot mai mult în trafic.

Motocicliștii si biciclistii braileni s-au adunat în parcarea Yazaki. Acolo, ei au facut un instructaj al desfășurării evenimentului apoi au pornit la drum. Traseul a cuprins cea mai mare parte a arterelor principale din oraş. Plecare a avut loc la ora 12:00 pe traseul Calea Călărași – Centru – Calea Galați – Blv. Cuza – Str. Eremia Grigorescu (Gării) – Blv. Dorobanți – Bariera Călărașilor – Șos. Buzaului – Parc Monument, acolo unde isi vor parca frumos motoarele și bicicletele ca la expoziție.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente