21 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăAdministratieConsilierul județean Alexandru Bucălău (PNL), catre Francisk Chiriac (PSD): "Nu este nevoie...

Consilierul județean Alexandru Bucălău (PNL), catre Francisk Chiriac (PSD): “Nu este nevoie de studii speciale pentru a vedea dezastrul de la DJ203R, chiar vă invit pe teren, ieşiţi din birou, sunteţi total rupt de realitate! În Brăila totul merge pe cârpeală!”

Consilierul județean Alexandru Bucălău (PNL) i se adreseaza presedintelui Consiliului Judetean Braila si in calitate de simplu cetatean, declarandu-se nemulțumit de starea Drumului Județean 203R, aflat într-o stare deplorabilă și care încă nu a intrat în reparații, deși, spune acesta, liberalii brăileni au sesizat această problemă în repetate rânduri în ultimii ani.

Bucalau ii reaminteste lui Chiriac, prin intermediul unui comunicat de presa, acesta le-a facut o promisiune brăilenilor, aceea ca în cel mai scurt timp, CJ Brăila nu va mai avea niciun metru de drum neasfaltat în tot judeţul!

“Dle preşedinte al Consiliului Judeţean, Iulian Chiriac, în calitate de simplu cetăţean al Brăilei, am voie să vă aduc la cunoştinţă că DJ 203R este în aceeaşi stare deplorabilă ca anul trecut şi că se prezintă la fel de 40 de ani?

Asta, deşi le-aţi promis brăilenilor că, în cel mai scurt timp, CJ Brăila nu va mai avea niciun metru de drum neasfaltat în tot judeţul!

Este adevărat că nu sunt specialist în drumuri, aşa cum de fiecare data mă atacaţi, cu aer de superioritate, în plenul şedinţelor CJ, dar nu este nevoie să ai studii aprofundate pentru a observa gropile şi şanţurile formate pe drumul DJ 203R, care străbate localităţile Ulmu şi Cireşu de la un capăt la altul şi trece prin Batogu şi Lişcoteanca, ele se văd şi din satelit.

Nu este nevoie de studii speciale pentru a vedea dezastrul de la DJ203R, chiar vă invit pe teren, ieşiţi din birou, sunteţi total rupt de realitate!  În dispreţ faţă de cetăţeni, aţi aruncat nişte piatră, acum înghiţită de noroi şi aţi considerat că este suficient.

Ce se mai întâmplă cu proiectele pe fonduri europene promise de dumneavoastră?  Întreb din politeţe, pentru că tot dumneavoastră aţi spus că ar mai putea dura vreo 3-4 ani până să se realizeze concret lucrurile, întrucât nu sunt deschise axele de finanţare.

Cum rămâne cu oamenii care se încumetă să treacă pe acest traseu şi îşi distrug maşinile sau se accidentează, îi despăgubiţi? Cum rămâne cu ambulanţele care trebuie să ajungă la urgenţe?

Suntem în anul de graţie 2023, în campania electorală din anul 2024, credeţi că o să mai reuşiţi să păcăliţi electoratul PSD că veţi repara DJ 203R?

Dle preşedinte CJ Brăila, este de datoria mea de cetăţean şi de consilier judeţean liberal să vă întreb despre orice situaţie care ar aduce prejudicii brăilenilor. Dacă în continuare consideraţi că sunt întrebări puerile şi că fac circ, aşa cum aţi declarat, este grav!

Am observat că, atunci când nu aveţi argumente, jigniţi, schimbaţi subiectul, iar comportamentul dvs  este de vătaf pe moşie.

Să afirmaţi despre drumul judeţean care leagă localităţile Gulianca, Ianca şi Viziru, în care s-au băgat peste 90 milioane lei fonduri europene, că va fi reparat doar pe porţiunile distruse peste iarnă şi că doar eu sunt cel care vrea să fie turnat un alt covor asfaltic, spune multe despre indiferenţa dumneavoastră în calitatea de beneficiar al acestei lucrări.

În Brăila totul merge pe cârpeală! Soluţiile dvs. tehnice înseamnă asfaltări cu petice, acestea sunt standardele în vigoare în Brăila! Se face economie la bani europeni, nu se doreşte şi calitate?

Termenul de finalizare a lucrării de modernizare a drumului Gulianca-Ianca-Viziru, în vederea asigurării conectivităţii directe cu coridorul TEN-T Brăila-Buzău, a fost 31.12.2022! Aţi recunoscut în plenul ultimei şedinţe de CJ că au fost depistate mai multe deficienţe, care trebuie remediate de constructor. Dacă aţi notificat constructorul, aşa cum aţi afirmat, nu credeţi că trebuie să informaţi şi brăilenii sau protejaţi pe cineva?, transmite consilierul judeţean PNL Brăila, Alexandru Bucălău.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente