Acasă Eveniment Mihai Tudose a cerut 1 milion de euro spaga de la Tancrad...

Mihai Tudose a cerut 1 milion de euro spaga de la Tancrad / Firma a preferat oamenii lui Dragnea

Stenogramele incendiare publicate de presa centrala, care il plaseaza pe Mihai Tudose in centru spagilor de la aeroport, nu sunt decat “un puff” din activitatea politicianului brailean. Daca pentru publicul larg abia acum se dezvaluie caracterul rapace al lui Tudose, este bine de stiut ca acesta nu este la prima abatere. Inregistrari explozive cu Tudose arata ca acesta juca de multa vreme la sume mai mari. Unul dintre exemple este cel in care, potrivit inregistrarilor aflate in posesia infobraila, Tudose solicita spagi de milioane de euro unor firme regionale. Cazul Tancrad-Tudose arata ca, potrivit spuselor patronului firmei galatene Tancrad, Cristian Stancic, psd-istul i-ar fi cerut 1 milion de euro spaga. Zgarcit din fire, asa cum este cunoscut peste tot, patronul Tancrad i-a transmis lui Mihai Tudose ca suma este mult prea mare si ca, pentru siguranta, ar prefera sa dea banii “oamenilor lui Liviu Dragnea”.

Atunci cand un influent ziarist brailean i-a transmis lui Tudose doleantele patronului din Galati, Tudose a spus: “Daca vrea el sa-i dea lui Liviu, asta este!” (potrivit inregistrarilor aflate in posesia redactiei).

Relatia dintre Tudose si Tancrad era veche, firma galateana platind cu varf si indesat pentru comunicatiile dintre cei 200 de asa-zisi “independenti” care lucrau pentru PSD in campania electorala.

Principala cerere la vremea aceea a patronului Tancrad era ca Mihai Tudose sa-si foloseasca pozitia pentru ca firma din Galati sa primeasca contracte de reabilitare in zona Oprisanesti-Ianca.

Mihai Tudose a beneficiat ilegal de sprijinul firmei galatene in campania electorala, motiv pentru care Tancrad a ramas in carti pentru viitoarele investitii/cheltuieli ale Consiliului Judetean Braila.

Mihai Tudose a incercat si a reusit sa creeze o situatie care sa-i permita sa controleze o mare parte a cheltuielilor locale, indeosebi pentru reabilitare de drumuri/cladiri.

Vom reveni cu amanunte!

Exit mobile version