13.5 C
Brăila
duminică, iunie 4, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

CHIVU FANICA si CHIVU LAURENTIU PAUL anunta publicul interesat asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic de Detaliu “CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO CU AUTOSERVIRE SI IMPREJMUIRE TEREN” propus a fi implementat in judetul Braila, mun. Braila, TARLA 37, PARCELA 275/3/2/2, LOT 44/4/1 – NR. 99019; planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila – mun Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/drafturi acte reglementare.

Obsevatiile publicului se prmesc in scris la sediul APM Braila, intre orele 9.00 – 13.00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente