18.7 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentFocul a facut prapad in weekend, in Braila / Terenuri si case...

Focul a facut prapad in weekend, in Braila / Terenuri si case in flacari. Un mort!

Zile de foc pentru pompierii braileni. In perioada 07 – 10.04.2023, subunitățile inspecoratului au intervenit pentru stingerea a opt incendii, două asigurări zone în urma producerii de accidente rutiere și 29 intervenții SMURD.

Astfel, vineri, la ora 13.00, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere pentru limitarea și lichidarea unui incendiu de vegetație izbucnit  pe șos. Focșani din municipiul Brăila. Au ars cca. 50 mp. vegetație uscată și 500 kg gunoi menajer. Cauza probabilă care a dus producerea incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau în neprotejate  corespunzător.

 Seara, la ora 17.00,  Garda de intervenție Făurei a acționat cu două autospeciale și o ambulanță SMURD  pentru stingerea unui incendiu la locuință particulară situată pe raza localității Drogu. A ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind coşul de fum necurăţat de funingine.

La ora 20.00 Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la clădire dezafectată situată pe str. Ancorei din municipiu. Au ars aproximativ 10 kg materiale textile. Cauza producerii incendiului a fost un foc deschis in spații închise, lăsat nesupravegheat.

 La fel de solicintanta a fost si ziua de sâmbătă:

– la ora 12.40, Garda de intervenție Însurăței a intervenit cu o autospecială de stingere pentru asigurare zonei în urma producerii unui accident rutier, produs pe raza localitîții Însurăței. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime.

– la ora 22.20, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu la locuință particulară situată pe str. Cazărmii din municipiu. Au ars bunurile aflate in locuință cu o suprafață de cca. 100 mp. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului folosirea intenţionată sau din culpă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Duminică, la ora 15.17, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu la o locuință particulară situată pe str. Fluierului din municipiu. Au ars bunurile dintr-o cameră și cca. 20 kg materiale textile. Cauza producerii incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

La ora 15.5o Detaşamentul 2 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere pentru limitarea și lichidarea unui incendiu de stuf într-o zonă inundabilă, mlăștinoasă la limita dintre localitățile traian și Tudor Vladimirescu. A ars cca. 5 ha cu stuf. Cauza probabilă acre a dus la producerea incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător. După stingerea incendiului, la fața locului, a rămas pentru monitorizarea zonei un echipaj al SVSU Traian.

 Tarziu in noapte, la ora 21.20, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu trei autospeciale stingere și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință particulară situată pe str. Moldovei din municipiu. În urma incendiului o persoană de 58 ani, bărbat, a fost găsită carbonizată. Acesata a fost  preluată de Serviciul de Medicină Legală Brăila. O persoană a suferit un atac de panică și a fost asistată de echipajul SMURD. Au ars cca. 50 mp acoperiș din scândură acoperit cu tablă și bunurile din cameră. Cauza probabilă care a dus producerea incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau în neprotejate  corespunzător.

Luni, la ora 02.20, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere și o autospecială de  descarcerare la un accident rutier (autoturism răsturnat în afara părții carosabile) pe Șoseaua de Centură a municipiului Brăila. În urma accidentului au rezultat 2 victime conștiente, dintre care una încarcerată, preluate de echipajul Saj Brăila.

La putin timp dupa, in jurul orei 04.35, Detaşamentul 2 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu la o locuință particulară, pe raza localității Tichilești. Au ars cca. 10 mp lambriu PVC (plafon) și bunurile din bucătărie. Cauza producerii incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică.

Echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 29 persoane din municipiul Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor medical prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente