18.1 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăPOLITICAAlexandru Popa anunta semnarea unui important contract privind modernizarea unor străzi din...

Alexandru Popa anunta semnarea unui important contract privind modernizarea unor străzi din comuna Frecatei

Comuna Frecatei a primit o finanțare 8.000.000 lei din bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru realizarea unor lucrari de asfaltare.

Prin intermediul unui comunicat de presa, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa anunta că a fost prezent alături de primarul comunei Frecatei, Ionel Balan, la semnarea contractului de finanțare mai sus mentionat.

“Am fost prezent astăzi, alături de primarul comunei Frecăței, Ionel Bălan, la semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Asfaltare DC 57 tronson DJ 212 A, intrare sat Titcov, comuna Frecăței, județul Brăila”. Prin acest contract se alocă suma de 8.000.000 lei din bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru realizarea lucrărilor de asfaltare. Valoarea totală a investiției este de 9.701.503,37 lei. Mă bucur pentru orice finanțare, de orice tip, care merge către Insula Mare a Brăilei, unde încă mai sunt multe lucruri de rezolvat. Primăriile comunelor din această parte a județului trebuie ajutate de administrația locală și de noi, parlamentarii, pentru că și acești brăileni au dreptul la o viață civilizată. Sunt oricând dispus să susțin demersurile care au ca scop susținerea cetățenilor din această zonă, în limita competențelor pe care le am ca parlamentar”, a transmis Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente