Acasă Eveniment ABUZURI PSD / Primarul amator de minore si vicele dobitoc fac legea...

ABUZURI PSD / Primarul amator de minore si vicele dobitoc fac legea la Dudesti

Dialog ireal intr-o tara democrata petrecut in sediul primariei din comuna Dudesti, judetul Braila, fief PSD de la inceputul anilor 1990.
Infobraila a intrat in posesia unei inregistrari video realizate in mod deschis (nu cu camera ascusa sau mascata) de un cetatean al comunei pus in situatia de a obtine o semnatura din partea autoritatilor locale, dar refuzat pentru ca ar avea niste neintelegeri cu primarul Marian Bocanel. Refuzul este executat de sluga credincioasa si proasta a primarului, respectiv viceprimarul Dan Neicu.
Iata un fragment al discutiei, pe care o puteti urmari integral aici.
Cetatean: Va rog frumos sa imi spuneti de ce nu semnati? Sunati-l pe domnul primar sa vina la munca!
Viceprimar Dan Neicu: Domnul primar mi-a spus sa lasati hartiile la mapa!
Cetatean: Unde scrie ca trebuie sa las hartiile la mapa?
Viceprimar Dan Neicu: Nu stiu!
Cetatean: Unde scrie? Aratati-mi in lege!
Viceprimar Dan Neicu: Duceti-va si intrebati-l pe domnul primar.
Cetatean: Cand ati semnat pentru fiul dumneavoastra pentru licitatia pe care ati facut-o, cum ati semnat?
Viceprimar Dan Neicu: Domnul primar era in concediu. Atunci am avut dispozitie! Domnul primar mi-a spus foarte clar ca din cauza litigiilor pe care le are cu dumneavoastra.
Cetatean: Ce litigii? Dumneavoastra stiti ce inseamna cuvantul litigii?
Viceprimar Dan Neicu: Asa mi-a spus domnul primar! Asa mi-a spus primarul! Eu nu stiu ce inseamna!
Cetatean: La cetateanul asta cum semnezi? Mie de ce nu imi semnezi?
Viceprimar Dan Neicu: Pentru ca asa a zis dom’ primar. sa fie clar!

SCLAVIE PSD. Viceprimarul Dan Nenciu executa orbeste tot ce-i comanda primarul Marian Bocanel


In timpul discutiei, viceprimarul Dan Neicu a fost sunat de primarul Marian Bocanel, care i-a trasat sarcini sa nu semneze documentele solicitate si a spus sa-i transmita cetateanului de care ar fi trebuit sa ii pese: “Este treaba mea ce fac. Are dreptul la sesizari! Sa-i dea bataie!”
Faptul ca viceprimarul PSD Dan Nenciu este o sluga credincioasa bu este neobisnuit la PSD, dar ca un dobitoc care nu stie cuvinte uzuale din limba romana a ajuns sa fie de promovat de PSD in functii de conducere pare sa fi devenit un standard.
Mai grav este ca Marian Bocanel este in fruntea Primariei Dudesti, el fiind declarat a pierdut recursul cu ICCJ in care ANI il declarase incompatibil pentru conflict de interese, situatie care il paste acum si pe viceprimarul Dan Neicu. Mult mai grav este insa ca Bocanel a fost in situatia de a face parte dintr-un dosar greu instrumentat de DIICOT, care atunci cand a destructurat o retea de prostitutie la gasit pe Bocanel printre clientii cu “dorinte speciale”. Despre edilul din Dudesti, iata ce a povestit anchetatorilor o fata care “presta” in bordelul RedVelvet dintr-o vila din centrul Brailei: “Mi-a zis ca vrea sa o s*g ca la Amsterdam, si n-am stiut ce anume vrea. I-am zis “pai cum?”. Si mi-a raspuns nervos ca a fost la Amsterdam si acolo a fost inebunit de ce a prestat o fata de acolo, ca sa zic asa. Mi-a zis el cum, vrea sa…, ma rog, mult in gura. Si la sfarsit nu a fost incantat. Vrea si fara prezervativ si am facut asa, ca nu era de astia de mai veneau de prin Galati sau de pe la tara. Chiar daca nu ne dadea voie Iura (n.r. Dobrev Iura-patronul bordelului)”.
Prin urmare, un primar amator de minore si distractii ca la Amsterdam, declarat definitiv incompatibil si un viceprimar dobitoc sunt cei cu care trebuie sa interactioneze cetatenii comunei Dudesti care nu se inchina celor trei trandafiri.

Exit mobile version