26.7 C
Brăila
duminică, septembrie 24, 2023
AcasăEvenimentBoboc, un hot cu acte in regula! Arata factura ca ai platit...

Boboc, un hot cu acte in regula! Arata factura ca ai platit curentul!

Fostul senator Catalin Boboc, prins cu mata-n sac ca fura curent, la propriu, a publicat recent doua hartii care, chipurile, il scot basma curata: una ca Politia nu are un dosar penal pe numele lui si a doua ca bransamentul la viloiul din strada Dianei 45 are bransament in regula.
Sa le luam pe rand. 1. Daca ai recunoscut paguba produsa si esti dispus sa platesti este posibil sa nu ai un dosar penal in lucru. 2. Faptul ca bransamentul este in regula din punct de vedere tehnic nu este mare branza, in acest caz, ca n-a spus nimeni ca Boboc s-a inarmat cu sarme si izolir band si s-a bransat de unul singur, dar intre bransarea la curent legala si un contract de furnizare este o diferenta uriasa!
In loc sa prezinte cele doua mizerii pe retelele de socializare si sa sa dea mare liberal, era mai simplu sa publice contractul de furnizare si o factura, la alegere, din 2008 si pana astazi. Nu a facut-o! De ce? Pentru ca nu exista asa ceva!
Surse bine informate sustin ca datoria de aproape un miliard de lei vechi exista si este pe numele mamei lui Boboc, o tepara cu acte in regula, inclusiv la Electrica, dar pe persoana juridica de data aceasta. Cine credeti ca era consilierul juridic al firmei tepare? Fix Catalin Boboc, “cinstitul” de astazi.

PRACTICA. Clanul Boboc este specializat in tepe, inclusiv la curent electric.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente