Acasă Eveniment VIDEO/ Scandal sexual in PSD / Un pesedist i-a distrus familia unui...

VIDEO/ Scandal sexual in PSD / Un pesedist i-a distrus familia unui om care muncea in strainatate

Nu este suficient ca PSD a determinat cea mai mare migratie a romanilor si ca liderul PSD Ioan Rus a spus ca barbatii romani muncesc pe 1.500 de euro, iar acasa “copii lor devin golani si nevestele curve”. Mai nou, alesii PSD tin “cald” locul lasat gol de romanii care se straduiesc sa stranga un ban in afara tarii, ultimul caz de acest gen petrecandu-se in oeasul Insuratei, judetul Braila, cand consilierul local PSD Petre Radu a fost surprins pe un camp cu sotia lui Ionel Budur, chiar de sotul inselat.
Barbatul a filmat intreaga poveste, care a ajuns in posesia cotidianului Infobraila. Filmul prezinta, pe langa urmarirea de pe camp si comentariile amare ale barbatului, care isi spune cu naduf “uite pentru cine muncesc eu afara”.

https://infobraila.ro/wp-content/uploads/2023/05/PSD-scandal-sexual-Braila.mp4


Nu stim cum au explicat cei doi amorezi prezenta lor in masina consilierului PSD Petre Radu pe camp, dar credem ca explicatia ca cei doi ar fi dezbatut probleme spinoase de partid nu a tinut, chiar daca doamna Budur este si ea pesedista in organizatia de femei, asa cum reiese din poza in care s-a tras cu nimeni altul decat ferchezuitului cu gel Iulian Francisk Chiriac, seful PSD Braila si a CJ (vezi poza la deschidere).

Exit mobile version