18.1 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăPOLITICAAlexandru Popa anunta semnarea unui important contract privind asfaltarea unor străzi din...

Alexandru Popa anunta semnarea unui important contract privind asfaltarea unor străzi din comuna Salcia Tudor

Comuna Salcia Tudor primit o finanțare de 12.000.000 lei din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru realizarea unor lucrari de asfaltare. Prin intermediul unui comunicat de presa, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa anunta că a fost prezent alături de primarul comunei Salcia Tudor, Florin Moroiu, la semnarea contractului de finanțare mai sus mentionat.

“Am participat astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alături de primarul comunei Salcia Tudor, Florin Moroiu, la semnarea contractului de finanțare a proiectului „Asfaltare străzi în satul Salcia Tudor, comuna Salcia Tudor”. Valoarea totală a investiției este de 12.927.357,35 lei. Finanțarea de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, este de 12.000.000 lei. Sunt bucuros că astfel vor veni către județul Brăila noi fonduri, care vor fi folosite, ca și alte sume care au fost alocate deja prin Programul „Anghel Saligny”, pentru realizarea unor investiții ce susțin dezvoltarea localităților din mediul rural” a transmis Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente