18.1 C
Brăila
joi, iunie 1, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C. SOLAR PANELS ENERGY SRL anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru “CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA, DISPECERAT ENERGETIC, CONSTRUCTII SI INSTALATII ENERGETICE, IMPREJMUIRE TEREN CEF 3,5 MW GULIANCA” amplasat in sat Gulianca, comuna Salcia Tudor, judetul Braila: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila – mun Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainte comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Articolul precedentAnunt convocator
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente