Acasă Eveniment NESIMTIRE PSD LA IANCA / Viceprimarul parareste sedinta CL cand vrea muschii...

NESIMTIRE PSD LA IANCA / Viceprimarul parareste sedinta CL cand vrea muschii lui

PSD Ianca, al carui primar PSD, Fanel Chirita, a recunoscut in exclusivitate pentru Infobraila ca nu va mai candida la viitoarele alegeri, continua si in al doisprezecelea ceas sa-si bata joc de locuitorii exasperati de taxa pe gunoi, care se ridica la suma de 22 lei/persoana/luna, locuitori care strang semnaturi pentru a modifica aceasta suma aberanta.
La ultima sedinta a CL Ianca, viceprimarul PSD Mircea Mirescu s-a dat si el in stamba, iar ca argument decisiv a parasit sedinta, asa cum reise din aceste imagini filmate. Totul pentru ca a fost acuzat ca incearca sa determine locuitorii din Ianca sa-si faca rau singuri si sa nu semneze lista de sustinere a unui referendum local care sa micsoreze taxa de gunoi, de altfel cea mai mare din judetul Braila.
Nu este prima data cand PSD isi manifesta arogant pozitia fata de oameni in aceasta problema, la penultima intalnire primarul PSD Fanel Chirita fiind vazut zambind in bataie de joc la propunerea PNL de reducere a taxei pe gunoi.
PNL a propus scaderea taxei la 5 lei/persoana/luna, motivand ca aceasta trebuie sa reflecte corect realitatea din teren, care arata, de exemplu, ca in perioada 1-15 martie deseurile colectate de de la utilizatorii casnici au fost de doar 50 de tone de gunoi. Oamenii spun ca primarul PSD Fanel Chirita refuza sa prezinte public bonurile de canta si ca incearca sa manevreze cantitatile de depozitare/colectare pentru ca are o rezerva de 500 de tone de gunoi in depozitul ilegal al statiei de compost DSP Ianca.

Exit mobile version