26.4 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPublicitateParior începător? Învață aceste 7 reguli de bază

Parior începător? Învață aceste 7 reguli de bază

ABC-ul pariurilor sportive trebuie învățat chiar înainte de a plasa primul bilet, pentru că fără el e greu să ai parte la maxim de distracția pe care o poate oferi acest hobby. De exemplu, ca începător, este posibil să nu știi că poți beneficia de oferte promoționale precum Betfair bonus, ca să îți începi cu dreptul „cariera”.

A te bucura de avantajele oferite de bookmakeri este una dintre regulile după care se ghidează pariorii cu experiență. Mai întâi, însă, trebuie să cunoști elementele de bază ale activității de betting:

Joacă doar la agenții licențiate

Potrivit legii, poți plasa pariuri doar la operatorii care dețin licență valabilă emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Poți avea un singur cont la o agenție de pariuri online, însă nu există nicio restricție în ceea ce privește numărul platformelor pe care te poți înregistra. Dacă dorești, poți avea cont la toți operatorii, pentru a putea paria mereu pe cele mai mari  cote.

Contul de pariuri trebuie să îți aparțină

Este ilegal să te folosești de datele altor persoane pentru a-ți deschide cont la o agenție de pariuri. Atunci când completezi formularul de înscriere, trebuie să furnizezi numele tău real și adresa ta reală. De asemenea, când alimentezi contul, este obligatoriu să folosești un instrument care îți aparține. De exemplu, dacă depui bani prin intermediul cardului bancar, pe card trebuie să fie numele tău.

Identitatea trebuie verificată în maxim 30 de zile

Casele de pariuri online sunt obligate prin lege să îți solicite copii ale documentelor de identitate și ale metodei de plată pentru a se convinge că informațiile furnizate în timpul înregistrării sunt reale. Această procedură este cunoscută sub denumirea „Verificarea identității” (KYC – Know Your Customer). Ai la dispoziție 30 de zile din momentul deschiderii contului pentru a trimite documentele și a primi un răspuns din partea reprezentanților operatorului.

Regulamentul diferă de la o agenție la alta

Rămânem în zona „tehnică” a deschiderii unui cont la pariuri. Înainte de a finaliza înregistrarea, trebuie să bifezi că ai citit și că ești de acord cu „Termenii și condițiile”. Cu alte cuvinte, trebuie să confirmi că ai citit regulamentul agenției. Este un text lung, dar pe care îți recomandăm să îl parcurgi, întrucât pot exista prevederi care să fie diferite de la o agenție la alta (cum ar fi modul de validare a anumitor tipuri de pariuri, sau situația în care contul poate fi limitat).

Alocă un buget fix pentru distracție

Să spunem că ai citit regulamentul, te-ai înregistrat și ți-ai verificat identitatea. Vine momentul pentru alimentarea contului. Este foarte important să stabilești la începutul lunii câți bani îți permiți să joci la pariuri. Suma alocată trebuie să fie una neînsemnată, raportat la veniturile totale. Dacă o pierzi, nu ai de ce să plângi după ea, dar nici nu este indicat să o suplimentezi. Eventual, o poți împărți în mai multe tranșe.

Joacă bilete cu o singură selecție

Așa cum probabil știi deja, există două tipuri principale de bilete la pariuri sportive: single (cu o singură selecție) și multiple (cu mai multe selecții). Ca să ai succes pe termen lung, trebuie să mizezi doar pe sporturile și pe echipele pe care le cunoști, să analizezi cu mare atenție meciurile și să joci doar bilete cu o singură selecție, pe care să pui cote nici prea mici (minim 1.40) și nici prea mari (cel mult 2.20).

Man being happy winning a bet in online sport gambling application on his mobile phone.

Nu fii nici extaziat, nici demoralizat

Fixează-ți mereu obiective pe termen lung. În felul acesta, nu ar trebui să fii afectat de perioadele în care ești lipsit de inspirație. Când te vei „lovi” de o serie de bilete necâștigătoare, nu fii nervos sau demoralizat. O asemenea stare îți afectează judecata și e pericol să mergi din rău în mai rău. În același timp, nu te crede „stăpânul pariurilor” atunci când obții un câștig mare. Exaltarea, ca și supărarea, te împiedică să identifici cele mai bune decizii. Mai bine iei o pauză, până te calmezi, respectiv până revii cu picioarele pe pământ.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente