Acasă Eveniment FOTO Masina Politiei de Frontiera, facuta praf intr-un accident, in zona Piata...

FOTO Masina Politiei de Frontiera, facuta praf intr-un accident, in zona Piata Mare

O masina a Politie de Frontiera s-a facut praf intr-un accident, in zona Piata Mare. Autovehicului, care avea semnalele acustice si luminoase in functiune, a intrat in intersectia Dorobanti cu strada 1 Decembrie pe culoarea rosie a semaforului, intrand in coliziune cu o alta masina condusa de o femeie.

Ieri, în jurul orei 12:35, politistii au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca pe Bulevardul Dorobantilor din municipiu, ar fi avut loc un accident rutier. „Politistii au stabilit faptul ca un barbat în vârsta de 38 de ani, din Braila, în timp ce conducea un autovehicul inscriptionat, apartinând ITPF Iasi, având în functiune semnalele luminoase si acustice, pe Bulevardul Dorobantilor, dinspre strada Dianei, ar fi patruns în intersectia cu strada 1 Decembrie 1918 pe culoarea rosu a semaforului electric. A lovit un autoturism ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, condus de o femeie în vârsta de 53 de ani, din Braila. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, au transmis politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Soferul autospecialei a fost sanctionat contraventional conform prevederilor O.U.G 195/2002, fiindu-i suspendata exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 60 de zile.

Exit mobile version