Acasă Eveniment CUTITARUL din Baldovinesti, care si-a atacat tatal vitreg cu numeroase lovituri de...

CUTITARUL din Baldovinesti, care si-a atacat tatal vitreg cu numeroase lovituri de cutit in gat, a devenit CRIMINAL. Victima sa a murit

S-a schimbat incadrarea din tentativa de omor, in omor, pentru brailenul de 29 de ani care si-a atacat tatal vitreg cu un cutit, sambata seara, in localitatea Baldovinesti. Victima sa, un barbat de 37 de ani, a murit la spital.

Atacatorul s-a napustit asupra victimei cu un cutit, in timp ce acesta dormea. Dupa savarsirea faptei, tanarul a sunat la 112 povestind ce facuse, apoi a fugit pe camp, acolo unde a si fost gasit de oamenii legii.

La data de 22 mai, procurorii au solicitat instantei arestarea preventiva a inculpatului, pentru infracțiunea de tentativă la omor. Ulterior, dupa decesul victimei, în cazul inculpatului C.M., s-a schimbat incadrarea juridica a faptei in omor. Dupa aflarea vestii, inculpatul C. M. a formulat contestație impotriva masurii, iar decizia finală se va lua la Curtea de Apel Galați.

Citeste si Macel in Baldovinesti / Un brailean si-a atacat tatal vitreg, aplicandu-i mai multe lovituri de cutit in gat si umar

Exit mobile version