Acasă Eveniment Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii considera ca Braila merita o administratie liberala,...

Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii considera ca Braila merita o administratie liberala, fiind un judet complicat din punct de vedere politic: “Aici PSD a avut aproape un monopol”

Braila este un judet complicat din punct de vedere politic. Aici PSD a avut aproape un monopol”, este declaratia Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Sebastian Burduja (PNL), prezent  saptamana trecuta la Braila, la invitatia deputatului Alexandru Popa.

Burduja a spus ca la Braila sunt in continuare oameni care performeaza si tineri care au rezultate internationale. Acesta a spus ca asteapta ziua in care sa spuna ca la Braila s-a facut treaba.

Am mai fost la Braila, e un loc istoric pentru Romania, aveti potential uman, sunteti sau ar trebui sa fiti un exemplu. Mintile le aveti si aveti în continuare oameni care performeaza, tineri care au rezultate internationale, scoli foarte bune” a declarat, în cadrul conferintei de presa, Sebastian Burduja (PNL).

In acest sens, Burduja il da exemplu pe Alex Popa pentru realizarile sale (presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa – n.r.), “unul dintre colegii la care tin cel mai mult din PNL, un om care s-a ridicat pe propriile picioare si a ridicat organizatia într-un judet complicat”.

Politic vorbind. Datele sunt clare, aici PSD a avut aproape un monopol si cred ca inclusiv municipiul Braila, orasele, marile comune merita o administratie liberala, o administratie axata pe dezvoltare, pe investitii, pe a da oamenilor locuri de munca, pe a încuraja antreprenoriatul si exemple cum sunt oameni care s-au ridicat singuri si si-au construit o afacere si performeaza. Un astfel de exemplu e Alex Popa si eu cred ca pot si altii sa-i urmeze exemplul si de altfel, în tara, unde a fost administratie liberala, în general s-a facut treaba. Si oricine poate compara ce se intampla de la Oradea, Cluj, pana la Slobozia mai nou, care este tot asa, un judet complicat. Sa vedeti ce a facut un primar liberal dupa decenii de socialisti”, a declarat liberalul Sebastian Burduja.

Exit mobile version