18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPOLITICADeputatul Alexandru Popa sprijina financiar doi sportivi de la clubul URBAN WARRIOR...

Deputatul Alexandru Popa sprijina financiar doi sportivi de la clubul URBAN WARRIOR GYM, care vor participa la finele acestei săptămâni la Campionatul Național de kickboxing Low Kick W.A.K.O

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, continuă seria faptelor bune, alegand sa isi doneze indemnizația de parlamentar pentru diverse cauze caritabile. De aceasta data, liberalul a ales sa sustina doi sportivi de la clubul URBAN WARRIOR GYM, care vor participa la finele acestei săptămâni la Campionatul Național de kickboxing Low Kick W.A.K.O.

“Continui să informez opinia publică în legătură cu modul în care cheltuiesc indemnizația de parlamentar, pe care am anunțat că o voi dona pentru diverse cauze caritabile și pentru a susține diverse organizații sau asociații brăilene.

Indemnizația de luna aceasta am donat-o unor sportivi ce vor reprezenta clubul URBAN WARRIOR GYM Brăila la Campionatul Național de kickboxing Low Kick W.A.K.O, ce va avea loc sâmbătă la București.

Mai exact, este vorba despre Tănase Ștefan Cristian, în vârstă de 14 ani, campion național de kickboxing, K1 si kick-light și de Florea Leonard Georgel, de 19 ani, component al lotului național de kickboxing, multiplu campion amatori si profesionisti ce va participa la Campionatul Mondial din Portugalia, câștigator în mai multe gale profesionale de kickboxing. Antrenorul tinerilor sportivi este Dan Căpățînă.

Suma donată va fi folosită pentru cheltuielile ce țin de participarea la această competiție și dacă cei doi tineri vor obține rezultate meritorii, așa cum sperăm cu toții, banii respectivi ajung și pentru premierea performanței lor”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presa Președinte PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorUn interlop la inchisoare
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente