19.4 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăEvenimentVIDEO prinderea unui infractor ascuns intr-un imobil din Braila. In timp ce...

VIDEO prinderea unui infractor ascuns intr-un imobil din Braila. In timp ce fugea de inchisoare, a pacalit doua brailence prin metoda “ACCIDENTUL”

Astăzi, 14 iunie a.c., Serviciul de Investigații Criminale a efectuat o percheziție la imobilul de pe raza municipiului Brăila, folosit fără forme legale de un barbat, în vârstă de 28 de ani, din Galați, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Astfel, acesta a fost identificat și condus la sediul poliției pentru audieri. În fapt, la data de 1 și 4 iunie, bărbatul ar fi înșelat prin metoda “accidentul” o femeie, de 73 de ani din comuna Viziru și o femeie 76 de ani, din Brăila, cu suma de 15.250 de lei, 3.000 de euro, bijuterii în valoare de 8.000 de lei și un card bancar de unde ar fi retras 5.000 de lei. De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul este urmărit la nivel național și internațional întrucat Tribunalul Galați, a emis în luna martie 2023, pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 17 ani, 4 luni și 25 de zile pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranța Galați.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente