18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEvenimentVIDEO Jandarmii braileni au evacuat zeci de persoane din calea focului

VIDEO Jandarmii braileni au evacuat zeci de persoane din calea focului

Peste 15 persoane, printre care și copii, evacuate dintr-un bloc de către jandarmi, după ce la etajul 2 al imobilului a izbucnit un incendiu.

Incendiul a fost sesizat prin apel la 112, duminică, după amiază.

“Proprietara era afară, plângea, era panicată. Pe scară, era fum foarte dens, iar ceilalți locuitori nu puteau ieși din bloc. Ne-am pus imediat măștile contra gazelor și am intrat în scară. Colegul meu a urcat până la etajul 4 – ultimul etaj – și a ajutat oamenii să coboare scările. Nu a părăsit blocul până nu s-a asigurat că toți oamenii au părăsit apartamentele. Ne aflam aproape de locul unde a fost sesizat incendiul și am ajuns primii la locul indicat”, spune unul dintre jandarmii care s-a aflat, de asemenea, în scară și a ajutat la evacuarea persoanelor.

Echipajul de jandarmerie a rămas la locul producerii incendiului pentru asigurarea zonei. Cei doi jandarmi care astăzi au pus mai presus viețile semenilor decât ale lor sunt Andrei și Alexandru, primul având o vechime de 5 ani în unitatea noastră, al doilea 16 ani vechime.

Blocul unde a izbucnit incendiul se află în municipiu, într-o zonă centrală, în Piața Concordiei. Este un imobil compus din 4 etaje plus parter.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente