19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPOLITICAMarius Mitescu (PNL): "Braila, altadata un oras cochet, cosmopolit, multietnic, industrializat, nu...

Marius Mitescu (PNL): “Braila, altadata un oras cochet, cosmopolit, multietnic, industrializat, nu este astazi decat un spatiu de tranzit spre si dinspre Galati”

Marius Mitescu, notar de profesie, intrat recent în PNL, declară că „Brăila e din ce în ce mai mult «locul unde nu s-a întâmplat nimic». Prin intermediul unui comunicat de presa, face o analiză a activitătilor primarului municipiului Brăila și președintelui CJ Brăila, acuzandu-i pe cei doi de faptul ca au făcut din Brăila un oraș îmbătrânit, în care singurele constante sunt sărăcia, exodul populațional, farmaciile, păcănelele și infracționalitatea, pentru că în ultimul timp elevii au ajuns să se atace cu cuțite sau alte obiecte contondente.

“Ar fi de ras daca nu ar fi de plans!

Braila e din ce in ce mai mult “locul unde nu s-a intamplat nimic”(ca sa-l parafrazam pe Mihail Sadoveanu).  Un oras îmbătrânit, prafuit, incremenit parcă in timp in care singurele constante sunt sărăcia, exodul populational, farmaciile, păcănelele si infractionalitatea.

Cine contabilizeaza si trebuie sa deconteze toata starea asta de fapt?!  Echipa politica ce a condus ani la rand destinele acestui judet si in care s-au remarcat in ultimul timp cele doua personalitati pesediste marcante: Primarul “SFARMĂ TOT” si “PREȘEDINTELE FACEBOOK”, acesti doi titani ai PR-ului care se promoveaza masiv dar nu prin realizari concrete ci prin propaganda. Ar fi de ras daca nu ar fi de plans.

Braila, altadata un oras cochet, cosmopolit, multietnic, industrializat, nu este astazi decat un spatiu de tranzit spre si dinspre Galati. Nu tu arhitectura peisagera, nu conservare a patrimoniului cultural, nu reflexe economice, nicio investitie care sa promoveze cat de cat turismul, nimic! Tranzit si atat!

Si cine a inteles mai bine tranzitul decat Primarul si Presedintele Consiliului Judetean? Cine asfalteaza si betoneaza mai bine decat ei? Oameni vizionari cu veleitati de “meșter Manole” carora le lipseste insa Ana(controlul tehnic de calitate) caci deseori ce construiesc azi, se darama maine. Ar fi de ras daca nu ar fi de plans.

Si cum temporizeaza ei tot “asternutul” de betoane ca sa taie panglica exact in ajun de alegeri fara sa le pese ca tin toti oamenii captivi in ruine si moloz, ca bat pivotii sau ca distrug afaceri.

Cum o sa-si mai faca atunci poze cu maretele realizari?! Ca tot veni vorba, stati ca vine Podul! Sa vedeti acum bai de multime, sedinte foto, declaratii sforaitoare si auto flatulari! Exclusiv meritul lor, binemeritată poleiala si nicio legatura cu status quo-ul teritorial si cu miscarile de trupe si interesele economice de la granita. Ar fi de ras de nu ar fi de plans!

In vremea asta Braila se prabuseste in ruina, cladirile odinioara somptuoase sunt “coafate” cu lințolii colorate, tinerii se rateaza la pacanele si se taie pe strada ca deh, nu au unde sa se disciplineze intr-un sport individual sau de echipa. Ca tot veni vorba: n-avem bazine de inot ca doar Diana Mocanu si Camelia Potec nu au plecat de-aici; n-avem stadion si echipa de fotbal caci Dacia Unirea Braila n-a fost in veci in Liga I, n-avem arena de box caci nu s-a auzit niciodata un gong la malul Dunarii, nu se face nimic pentru un sport precum luptele libere  pentru ca steau lui Vasile Iorga a apus demult. Avem in schimb pacanele si pe Presedintele Presedintilor, un adevarat investitor strategic; prietenii stiu de ce! (Sic)

Ar fi de ras de nu ar fi de plans!

Umeaza Podul! In vremea asta nimic despre saracie, nimic despre locuri de munca, nimic despre investitii, nimic despre proiecte cu bani europeni, nimic despre faptul ca avem cel mai mare tarif la apa cand Dunarea e langa noi. Nimic despre nimic! Doar “ganduri de bine” si “pupa-i in bot si papă-le tot”! Administratie PSD marca “sătulul nu crede la ăl flămând”!

Ar fi de râs daca n-ar fi de plâns!”, a transmis Marius Mitescu membru PNL Brăila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente