19.4 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăEvenimentAU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA ACADEMIA DE POLIȚIE! DEVINO OFIȚER ÎN JANDARMERIE!

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA ACADEMIA DE POLIȚIE! DEVINO OFIȚER ÎN JANDARMERIE!

Au început înscrierile la Academia de Poliție. Dacă îți dorești să devii ofițer în Jandarmeria Română, studiază oferta educațională postată pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, www.jandarmeria-braila.ro, secțiunea „Carieră”, sau accesează direct link-ul https://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.

          Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2023 la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de Poliție, Specialitatea Jandarmi fiind aprobate în vederea scoaterii la concurs următoarele locuri:

  • 75 locuri (50 IGPR, 5 IGPF, 5 DGPI, 10 IGJR*, 5 beneficiari externi) la Facultatea de Poliție, pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi” cu durata studiilor de 4 ani;
  • 100 locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliție, pentru învăţământul la distanță (ID) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/ specializare „Drept” – cu durata studiilor de 4 ani;
  • 25 locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/ specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 1 loc pentru romi, 1 loc pentru maghiari şi 1 loc pentru alte minorităţi) – cu durata studiilor de 3 ani;
  • 50 locuri (agenți, subofițeri, maiștri militari: 34 IGPR + 8 IGPF + 8 IGJR) la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi”cu durata studiilor de 3 ani.

Locurile sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererea-tip de înscriere (anexa 1) se completează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic până pe data de 09 iulie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe adresa resurseumane@jandarmeria-braila.ro. Candidații care optează pentru eliberarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, vor transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, în perioada 30.06.2023 – 09.07.2023, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, prevăzut în Anexa nr. 3. Ulterior, întregul dosar de recrutare se depune până pe 21 iulie 2023.

          Evaluarea psihologică a candidaților se realizează până la data de 14 iulie 2023.

          Probele de concurs se vor susține la sediul centrului zonal de selecție, respectiv Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina situat în loc. Câmpina, Bd. Carol I, nr. 145, jud. Prahova.

Proba de evaluare eliminatorie a performanței fizice se susține în perioada 18 – 24 august 2023.

Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în perioada 29-30 august 2023.

Examinarea medicală va avea loc în perioada 05 – 29 septembrie 2023.

 Rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate pe site-ul oficial al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” pe 29 septembrie 2023.

Toate detaliile necesare înscrierii și parcurgerii procesului de recrutare pentru Academia de Poliție – sesiunea 2023 sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila www.jandarmeria-braila.ro – secțiunea „Carieră”, sau accesând direct link-ul https://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente