19.4 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăEvenimentBRAILA/ PNL va candida pe liste comune cu PSD la alegerile locale

BRAILA/ PNL va candida pe liste comune cu PSD la alegerile locale

Inaugurarea podului peste Dunare de la Braila nu a fost o surpriza doar pentru sutele de mii de locuitori din zona ci si pentru organizatia judeteana a PNL Braila. Dupa festivitatile de la deschiderea podului, presedintele PNL, Nicu Ciuca, si secretarul general al partidului, Lucian Bode, s-au intalnit la sediul PNL Braila cu conducerea, alesii locali si simpatizanti ai partidului.

Discutiile dintre Ciuca, Bode si alesii locali ai PNL Braila s-au axat in mare parte pe posibila candidatura comuna a PSD si PNL la alegerile locale. Intrebati din sala daca aceasta se va realiza, Ciuca si Bode au raspuns afirmativ. Nicu Ciuca, dupa aproximativ 20 de secunde in care nu a raspuns niciun cuvant, le-a spus colegilor de partid ca acest lucru este posibil. Mult mai direct, secretarul general al PNL, Lucian Bode a spus: “DA! ACEST LUCRU ESTE POSIBIL SI DE DORIT”.

Afirmatiile liderilor PNL i-au facut pe cei mai multi din sala, spun sursele noastre, sa fie cel putin nelinistiti. “Ne-au spus foarte clar, dupa ce i-am intrebat direct, ca vom candida impreuna cu PSD. Nu mai intelegem nimic pentru ca noi ne bateam pana acum local cu cei de la PSD. Asta inseamna ca vom lipi afise impreuna cu campania electoral?”.

Mai mult, lideri PNL de la centru i-au amenintat pe colegii lor de la Braila cu repercusiuni daca rezultatele de la alegerile europarlamentare nu vor fi pe masura asteptarii conducerii centrale a partidului. “Ne-au spus ca daca nu vom obtine rezultate bune la europarlamentare, va fi naspa pentru noi, putand sa se lase cu schimbari la nivelul conducerii filialei brailene. Noi am spus ca vina in acest caz este a conducerii centrale, care a schimbat mai multi presedinti in cativa ani, dar nu a contat. A ramas ca daca nu ne descurcam bine la europarlamentare, vom fi matrasiti”, a declarat unul dintre participantii la discutiile cu Ciuca si Bode.

Nu in ultimul rand, la discutii s-a ridicat problema prezentei femeilor pe listele de partid la alegerile locale si in conducerea partidului. Potrivit surselor noastre, atunci cand a fost intrebat cate femei sunt in conducerea partidului, presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa a raspuns: “NICIUNA!

Interesant este ca raspunsul este la o intrebare adresata de catre Daniela Bordea, o ex-PSD-ista, fosta sefa de cabinet a deputatului PSD Cristian Rizea, turnatoare la DNA si, potrivit presei locale, o “intima” a proaspatului racolat in PNL, deputatul ex-PSD Adrian Paladi.

“Astia isi bat joc de noi. Au adus tot felul de PSD-isti in partid si acum ne trezim ca ei au conducerea, pozitiile eligibile pe lista si noi, cei care muncim pentru partid, vom ramane sa umflam baloane si sa lipim afise pentru noul USL”, a declarat in exclusivitate pentru infobraila.ro un participant la discutiile dintre conducerea centrala PNL si membrii de vaza a filialei locale a partidului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente