19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPublicitateUrban Taxi revolutioneaza taximetria din Braila / Cu aplicatia Smarty App (Taxi)...

Urban Taxi revolutioneaza taximetria din Braila / Cu aplicatia Smarty App (Taxi) poti plati cu cardul, SIMPLU SI RAPID

Piata taximetriei din Braila se imbogateste cu un nou dispecerat care tine pasul cu tehnologia. Urban Taxi este primul dispecerat din Braila care accepta plata cu cardul. Simplu, transparent si extrem de rapid. Descarca aplicatia Smarty App (Taxi), introdu destinatia, vezi tariful estimat si calatoreste in siguranta oriunde ai nevoie.

Urban Taxi este numele noului dispecerat care vrea sa revolutioneze taximetria din Braila, mai ales prin transparenta cu care opereaza. Serviciile oferite de Urban Taxi Braila sunt disponibile non-stop, la numarul de telefon 0239.977, iar acum si in aplicatie.

Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de confortul si beneficiile aplicatiei?

Este simplu. Trebuie doar sa descarci aplicatia Smarty App (Taxi) din Google Play sau App Store, apoi sa isi creezi un cont de utilizator. Introduci destinatia, vezi timpul in care va ajunge masina la tine, tariful estimat si confirmi comanda. Apoi te bucuri de calatorie, in conditii de confort si siguranta.

Cu doar doi pasi simpli, te poti bucura de profesionalismul soferilor Urban Taxi si ceea ce este cel mai important, pretul nu se schimba in functie de momentul calatoriei, fie zi sau noapte, si nu se modifica “dupa client”.

Braileni, retineti doua lucruri:

1. La plata comenzii cu cardul banii sunt retrasi din cont la incheierea cursei;

2. Fara preturi dinamice – tariful cursei nu se modifica pe parcursul zilei/noptii atunci când exista o cerere mare de taxiuri.

Braileni, alegeti sa calatoriti in siguranta cu Urban Taxi Braila. Telefon 0239.977 si acum si in aplicatia Smarty App (Taxi).

Smarty App este o aplicație de taxi dezvoltată de creatorii aplicației Clever Taxi, achiziționată în 2017 de către myTaxi și transformată ulterior în Free Now România.

Poți folosi aplicația de taxi Smarty App, disponibilă atât pentru telefoanele cu Android, cât și pentru cele cu iOS (iPhone si iPad) pentru a comanda un taxi în Brăila, cât și un taxi în Bucureștitaxi în Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu, Constanța, Oradea, Timișoara, Craiova, Târgu-Mureș, Suceava și în restul orașelor mari din România.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente