19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

IANMAPRI S.R.L. anunta publicul interesat asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic Zonal “Amplasare cort pentru evenimente + doua containere pentru bucatarie si imprejmuire teren” propus a fi implementat in judetul Braila, oras Ianca,Gara Ianca, strada Garii nr. 8A, T157, P1192/11 LOT 2; planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brăila – mun. Brăila, B-dul Independenței, nr. 16, Bl. BS, în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmbr.anpm.ro, secțiunea Reglementări/Avizul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Observațiile publicului se primesc în scris la sediul APM Brăila, între orele 9.00-13.00, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente