19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPOLITICAPreședintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa anunta construirea unei săli de sport...

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa anunta construirea unei săli de sport in comuna Surdila Gaiseanca. “Este o veste buna pentru comuna Surdila Gaiseanca și pentru sportul brailean”

Președintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa anunta ca a fost aprobata o noua investitie importanta in judetul nostru, prin Ordin de ministru. Mai exact, este vorba despre construirea unei sali de sport in comuna Surdila Gaiseanca.

“Comuna braileana Surdila Gaiseanca a fost inclusa pe lista localitaților în care se vor realiza sali de sport cu finanțarea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației, prin Compania Naționala de Investiții (CNI).

Printr-un Ordin al ministrului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației a fost completata lista obiectivelor de investiții care se realizeaza pe baza proiectului tip „Sala de sport cu tribuna de 180 de locuri” din subprogramul „Sali de sport”, din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social.

La propunerea CNI, a fost completata lista amintita cu mai multe proiecte, printre care și „Sala de sport Surdila Gaiseanca, județul Braila”.

Este o veste buna pentru comuna Surdila Gaiseanca și pentru sportul brailean, care are nevoie de toata susținerea pe care i-o putem acorda la nivel local și național, pentru obținerea de finanțari în vederea realizarii unor sali de sport și chiar a unor baze sportive moderne în județul nostru.

Aceasta este a cincea sala de sport pentru care s-a obținut finanțare în ultima perioada pentru comunele conduse de primari liberali“, a transmis Președintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa, prin intermediul unui comunicat de presa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente