18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEditorialTUPEU PSD / Tudose este facut cetatean de onoare de PSD, pentru...

TUPEU PSD / Tudose este facut cetatean de onoare de PSD, pentru subfinantarea podului peste Dunare

Controversatul om politic Mihai Tudose, eurocameleonul parlamentar PRO Romania, a fost propus cetatean de onoare de catre PSD.

Asa cum precizeaza blogurile pesediste, Tudose merita aceasta distinctie onorifica pentru cea mai mare investitie din Romania ultimilor 30 de ani, pentru ca, potrivit primarului Dragomir, realizarea podului de la Braila “se datoreaza ambitiei si determinarii lui Mihai Tudose.” Mai mult, tot in expunerea de motive se arata ca “de remarcat este faptul ca semnarea contractului pentru podul de la Braila a fost ultimul act public al lui Tudose in calitate de prim-ministru” si ca aceasta presupusa actiune “este o dovada fara echivoc a meritul lui Tudose in existenta la Braila al celui de-al treilea cel mai mare pod suspendat din Europa.”

Tot acest magiun, a se citi diaree, intins pe painea si circul cu care urmasii fostilor comunisti romani se lauda, nu este decat o manipulare grosolana executata de noii nomenclaturisti ai PSD pentru seful lor, teparul Mihai Tudose.

Pana aici putem spune ca este doar un atac suburban, fara fundament al unei publicatii si al proprietarului acesteia impotriva merituosului, virtuosului si “modestului” Mihai Tudose. Nimic mai fals! Documente fara echivoc arata ca, potrivit unor ministri PSD, adicatelea colegi de trandafiri cu spini ai lui Tudose, cea mai slaba finantare a podului de la Braila a fost facuta in perioada in care Tudose a fost prim-ministru. De remarcat este faptul ca viitorul prim-ministru “Misu von Braila” nu poate arata niciun document, stenograma, memo, porumbel calator sau orice alta forma de comunicare in care el sa fi semnat ceva in contractul, pe contractul sau pe cladirea in care s-a semnat acesta.

Asa cum pana si blogurile pesediste, care sug maduva social democratiei direct de la Mihai Tudose, sustin, acesta nu a fost decat, prozaic exprimat, niste bile crete, epilate sau nu, care au participat dar nu s-au bagat.

Pe acest principiu, la fel de important a fost si portarul de la Ministerul Transporturilor, ofiterii SPP care pazeau paluga demisionata deja, sclavetele Ministru al Transporturilor Radu Stroe, secretara care a facut cafeaua, frigiderul in care se afla Coca Cola rece si scrumierele, ca doar nu credeti ca “clingorianul” nostru nu a fumat, ca doar nu se sinchisea el de interdictia asta din Romania, cand a incalcat-o la sediul Crucii Rosii din Geneva, invocand articolul 8 din Conventie, potrivit careia “prizonierii de razboi au dreptul la apa si tigari”.

In aceste conditii, sefu’ la porumbeii din Braila s-a gandit sa-i dea lui Misu teparu’ titlul de cetatean de onoare al Brailei.

Evident, masina de vot a PSD il va face pe Misu cetatean de onoare, lucru cu care suntem de acor cu conditia sa-i dea si o denumire de strada! Avem si o propunere, una sentimentala, si anume fosta strada Leningrad din Radu Negru, acolo unde neamurile prin alianta ale lui Mihai Tudose au case si afaceri si unde a lucrat si sotia domniei sale, fosta directoare de marketing la firme securiste, care si-a cucerit viitorul sot vanzand corabioare de prost gust inclusiv semnatarului acestui articol. Nu, nu din cauza corabioarelor este Tudose tepar ci pentru ca firma unde era el actionar, impreuna cu tot felul de smecheri, inclusiv seful spionilor romani Gabi Vlase, a dat teapa la banci atat prin neplata unui credit de sute de mii de euro, cat si a taxelor la stat.

In aceste conditii, ii sugeram sefului “la porumbeii” din Braila sa ia o lista de la ANAF si de la Biroul de Incidente de Credite si sa faca cetateni de onoare inca cateva (SIC!) mii de pesti si curve din Braila, cu sau fara carnet de partid!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente