18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEvenimentBraila, mica Venetie / Ploaia de astazi a inundat orasul, paralizandu-l

Braila, mica Venetie / Ploaia de astazi a inundat orasul, paralizandu-l

In urma precipitatiilor abundente din aceasta după-amiază, in municipiul Braila, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta anunta ca se intervine cu 4 ASAS și 4 motopompe pentru degajarea apei pe strazile Aurel Vlaicu, Mircea Vodă, Comunarzi, unde apa a intrat și în locuințe, iar pe șoseaua Buzăului într-o curte.

Cei mai afectati sunt locuitorii cartierelor Radu Negru, Lacu Dulce, Chercea.

Pe străzile Ion Neculce, Grădinarilor, Cazasului, P. Șt. Goangă, Decebal, Câmpului, G. Enescu, Bărăganului și Octav Băncilă este apă acumulată pe străzi și în curți. După finalizarea intervențiilor la adresele unde apa a intrat în locuințe echipajele vor fi direcționate catre străzile mentionate.

De asemenea, reprezentantii ISU informeaza ca se intervine pentru degajarea a doi copaci căzuti, unul (sprijinit) pe un autoturism, parcat, pe str. Radu Negru, cartier Radu Negru din municipiu, si celalat căzut în parcarea blocului A 56 bis, str. Ghioceilor din municipiu. In ambele cazuri nu s-au inregistrat victime.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente