18.9 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăPOLITICANotarul Marius Mitescu (PNL): "Iulian Chiriac este contestat in propriul partid"

Notarul Marius Mitescu (PNL): “Iulian Chiriac este contestat in propriul partid”

Este o penurie de forta de munca in agricultura pentru ca nu poti sa dai utilaje de sute de mii de euro pe mana unor necalificati, prin urmare, cu sprijinul presedintele lui PNL Braila, deputatul Alexandru Popa, am pornit un proiect pilot in comuna Ciresu. Aici, pe langa factorul profesional ca atare, va fi urmarit si cel educational. Incercam aici, pe cont propriu, sa dezvoltam acest proiect, care nu beneficiaza de ajutorul institutiilor statale de la nivel local. De asemenea, facem un lobby asiduu pentru construirea unor sali de sport. Speram in acest fel ca sportivii braileni, care au obtinut in conditii precare performantele, sa isi poata desfasura in conditii optime activitatile“, a declarat notarul Marius Mitescu, unul dintre liderii PNL Braila, in cadrul celei mai recente conferinte de presa.

In dezvoltarea proiectelor noastre incercam sa obtinem colaborarea primarului Dragomir si a presedintelui Consiliului Judetean Braila, Francisk Iulian Chiriac, dar ne lovim de un zid de beton. Braila este in declin si trebuie sa intelegem cu toti ca daca nu facem nimic, lucrurile nu vor fi bune. Presedintele Chiriac nu face nimic pentru judet si observam ca este contestat chiar in propriul partid“, a mai adaugat Marius Mitescu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente