18.9 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAdministratieDeputatul Alexandru Popa (PNL), dupa inundatiile de zilele trecute: "Uite-așa mai strânge...

Deputatul Alexandru Popa (PNL), dupa inundatiile de zilele trecute: “Uite-așa mai strânge CUP Dunărea bani pentru încă vreo câteva mașini de lux, că ieri le-a ieșit cu plin”

Cei din conducerea CUP Dunărea își freacă mâinile de bucurie azi, calculând facturile brăilenilor pentru apa care i-a inundat ieri”, este declaratia Președintelui PNL Brăila dupa ploaia de vara de zilele trecute. In carul celui mai recent comunicat de presa, Popa abordeaza problema sistemului de canalizare, care nu functioneaza atunci când plouă, desi brailenii platesc “o gramada de bani” pentru serviciile de apă și canalizare.

După ploaia de ieri, care a dus iar la inundarea unor străzi și chiar a unor locuințe din municipiu, o mulțime de brăileni și-au vărsat amarul pe rețelele de socializare, nemulțumiți că Primăria și CUP Dunărea nu sunt în stare să rezolve odată problemele legate de sistemul de canalizare. 

Serviciile de apă și canalizare îi usucă la buzunar și dacă tot plătesc o grămadă de bani, nu e de mirare că au pretenția ca sistemul de canalizare să funcționeze când plouă.

E bună și asfaltarea pe care se concentrează primarul Marian Dragomir, dar după cum se vede, e asfaltarea lu’ pește: de câte ori plouă mai serios, avem pe lângă Balta Mică a Brăilei și nenumărate bălți asfaltate ale Brăilei, deasupra cărora nu zboară păsări de baltă, ci un un mare vultur.

Și dacă a fost supărare mare printre brăileni ieri, când iarăși au fost inundate diverse zone ale orașului, să vedeți ce-o să fie când le-o veni nota de plată pentru apa de ploaie care i-a inundat! Că la Brăila e „și inundați, și cu banii luați”.

Cei din conducerea CUP Dunărea își freacă mâinile de bucurie azi, calculând facturile brăilenilor pentru apa care i-a inundat ieri: „Tot vă plângeați voi că vă obligăm să plătiți apa de ploaie, deși nu plouă. Na, acum ați văzut câtă apă a fost în oraș, să nu mai ziceți că n-ați văzut picătură de apă de ploaie în oraș, dar plătiți pentru o inundație în factură! O să vă doriți să reveniți la normal și să plătiți doar apa care n-a plouat!”.

Uite-așa mai strânge CUP Dunărea bani pentru încă vreo câteva mașini de lux, că ieri le-a ieșit cu plin”, a transmis Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, prin intermediul unui comunicat de presa.

Articolul precedentANUNT CONVOCATOR
Articolul următorANUNŢ PUBLIC
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente