19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPOLITICAAlexandru Popa, atac la Mihai Tudose: "Domnul Tudose este foarte deranjat de...

Alexandru Popa, atac la Mihai Tudose: “Domnul Tudose este foarte deranjat de așa zisa „pensie specială” a președintelui PNL, dar nu este deranjat de „pensia specială” (care este de fapt tot militară) a celui pe care partidul său l-a pus prefect al Brăilei

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, replica la postarea europarlamentarului Mihai Tudose, postare in care ii lua apărarea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a fost atacat de unii liberali. În acea postare, Tudose îi acuza pe liberali că nu au o preocupare pentru ”pensiile speciale” și a amintit că președintele PNL și nu cel al PSD ar fi beneficiarul unei astfel de pensii. In replica, deputatul Alexandru Popa răspunde comentariilor acide făcute de europarlamentarul Mihai Tudose cu privire la faptul că președintele PNL, Nicolae Ciucă, ar avea pensie specială și că acesta ar fi lucrat din interiorul partidului, pentru a fi schimbat din funcție.

“Liderul marcant psd Mihai Tudose simte nevoia să-și apere președintele, Marcel Ciolacu, de atacurile unor “lideri marcanți” PNL, cum scrie el ironic.

Ce-l mână pe domnul Tudose în luptă, dacă tot i se pare liberalii la care face referire nu sunt atât de importanți?

De ce ține să-i ia public apărarea președintelui psd?

Din grija pentru imaginea președintelui Marcel Ciolacu?

Nu… că din ce se aude, în spatele ușilor închise se pregătește să-i ia locul.

S-au terminat problemele în psd și se plictisește, așa că a hotărât să dezvăluie public presupusul plan al unor „băieți deștepți” din PNL, care îi  manevrează pe alți băieți „mai puțin deștepți” din PNL și care, de fapt, pun la cale schimbarea președintelui PNL?

Nu… dar până reușește să-l rezolve pe actualul președinte psd, dă bine să-i ia acestuia apărarea la modul public și să-l atace pe președintele PNL. Domnul Tudose, ca și alți băieți deștepți sau mai puțin deștepți din PSD, se face că nu pricepe diferența dintre pensiile speciale și pensiile militare. Președintele PNL, domnul Nicolae Ciucă, fost Şef al Statului Major al Apărării, nu are pensie specială, ci pensie militară, după mulți ani în care a servit țara sub drapel. Nicolae Ciucă are o carieră militară în spate, spre deosebire de alții, care au doar o carieră de politician.

Domnul Tudose este foarte deranjat de așa zisa „pensie specială” a președintelui PNL, dar nu este deranjat de „pensia specială” (care este de fapt tot militară) a celui pe care partidul său l-a pus prefect al Brăilei.

Domnul Tudose are impresia că vede în întuneric „fantome roz cu buline” în curtea liberalilor, dar pare să nu vadă nici la lumina zilei strigoii roșii din propria curte social-democrată”, a transmia Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente