19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEvenimentDupa furtuna, dezastru in Braila / Acoperisuri smulse de vant, pomi la...

Dupa furtuna, dezastru in Braila / Acoperisuri smulse de vant, pomi la pamant si animale electrocutate

În urma fenomenelor meteo prognozate din aceasta seara în județul Brăila, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ne informeaza ca se intervine astfel:

  • -in mun. Brăila pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism pe str. Apollo (Cartier Marna), – — –degajare copaci în localitatea Stancuța și evacuare apa dintr-o locuință (beci) în localitatea Lanurile.

Din fericire nu sunt înregistrate victime.

In aceate momente se intervine pentru degajarea a doi copaci cazuti in mun. Braila, unul cazut pe un autoturism. In localitățile Stăncuța și Stanca actioneaza doua echipaje pentru: 40 copaci cazuti, 8 acoperișuri avariate/distruse și 18 anexe gospodaresti afectate.

În localitatea Lanurile, comuna Viziru se intervine pentru evacuarea apei dintr-o locuinta (beci).

Localitatile ramase in bezna dupa furtuna sunt Stăncuța și Romanu. Electrica se afla in teren cu 3 echipaje la Stancuta si 2 echipaje la Romanu.

In localitatile Stăncuța și Stanca intervin și echipe ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Stăncuța.

În localitatea Bertestii de Jos, un acoperiș de pe o fermă a fost smuls de vânt, iar 10 vaci au fost electrocutate. Se deplasează în zonă o echipă de la Electrica.

Se deplasează, în sprijin, la Stăncuța încă un echipaj al ISU Brăila (de la Garda de intervenție Ianca)

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente